Burada çok kullanan arkadaş vardı bende aldım ama dudaklarımda kuruluk yaptı,o da rahatsız bir his yaratıyormaybelline 620 pink brown
Çok merak ettim bende deniycemSanırım ne aradığını biliyorum :)
Clinique Almost Lipstik mutlaka mağazada bir deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Black Honey ve tatlı bir pembesi var onları kullanıyorum çok güzeller ve her kişide farklı renk veriyorlar,kişiye özel gibi ve nemlendicili bir ruj,yani sürrerken yumuşak ama akmıyor,en koyu rengi de olsa (black boney) kapkara olmuyor sanki bazen bordo bazen vişne rengi veriyor vücut ısısına göre..
Neyse deneyin anlarsınız
hımm anladım bende çok yağlı olmadığı için sevdimBurada çok kullanan arkadaş vardı bende aldım ama dudaklarımda kuruluk yaptı,o da rahatsız bir his yaratıyor
maybelline 620 pink brown
evet çok canlı bi renk değil ben koyu tonlarda göz makyajı yaptığım için bu rengi kullanıyorum canlı renklerde bende olmuyorBen kullanıyorum da bu rengi çok soluk duruyor bende
Herkesin bir nude tonu var sanırım canım,senin ten rengine gitmemiş olabilir.Ben kullanıyorum da bu rengi çok soluk duruyor bende
Canım bana ver bir bordo tavsiyeKirmizi bordo ruj arasaydiniz tavsiye vericektim:)) ama nemlendirici tarzinda ariyorsunuz sanirim renk verenlerden
Tatlim rimmel marka kate mos serisi 207 numara koş alll pisman olmazsinnCanım bana ver bir bordo tavsiye
Sağol canım ilk fırsatta alıcam,ben bordoyu pek beceremiyorum altına bişey sürüyormusun dağılmasın diye?Tatlim rimmel marka kate mos serisi 207 numara koş alll pisman olmazsinn
Yok hayir tatlm yani yuzume pudra surerken dudagima da suruyorum rujumu suruyorum.. Gun icinde dudagmla oynayan biri deglmdir zaten aksama kadar kaliyor o ruj ve gorenler bidaha bakiyo rengi mukemmmelSağol canım ilk fırsatta alıcam,ben bordoyu pek beceremiyorum altına bişey sürüyormusun dağılmasın diye?
Süpersin canım,sağol,kalem kullanıyormusun peki?Yok hayir tatlm yani yuzume pudra surerken dudagima da suruyorum rujumu suruyorum.. Gun icinde dudagmla oynayan biri deglmdir zaten aksama kadar kaliyor o ruj ve gorenler bidaha bakiyo rengi mukemmmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?