• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruj Tavsiyesi istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eir

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
2
0
6
Ankara
Merhabalar. Bazı rujlar var, dudağa dokunur dokunmaz değil de birkaç kez üst üste sürdüğünde tam rengi ortaya çıkıyor, bilmem açıklayabildi mi :) Mesela Niveanın eski dudak koruyucuları vardı parlak olmayan, onlar öyleydi. Bu şekilde bildiğiniz bir ruj markası varsa isimlerini bekliyorum sizden.

Sanırım ne aradığını biliyorum :)
Clinique Almost Lipstik mutlaka mağazada bir deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Black Honey ve tatlı bir pembesi var onları kullanıyorum çok güzeller ve her kişide farklı renk veriyorlar,kişiye özel gibi ve nemlendicili bir ruj,yani sürrerken yumuşak ama akmıyor,en koyu rengi de olsa (black boney) kapkara olmuyor sanki bazen bordo bazen vişne rengi veriyor vücut ısısına göre..
Neyse deneyin anlarsınız ;)

hımmm ılk defa duydummm ne kadar degısık denıycenmmm tesekkurlerr

Sanırım ne aradığını biliyorum :)
Clinique Almost Lipstik mutlaka mağazada bir deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Black Honey ve tatlı bir pembesi var onları kullanıyorum çok güzeller ve her kişide farklı renk veriyorlar,kişiye özel gibi ve nemlendicili bir ruj,yani sürrerken yumuşak ama akmıyor,en koyu rengi de olsa (black boney) kapkara olmuyor sanki bazen bordo bazen vişne rengi veriyor vücut ısısına göre..
Neyse deneyin anlarsınız :KK66:
Çok merak ettim bende deniycem

avondan aldığım öyleydi benim en sevdiğimde oydu rahat sürülüyordu bulaşmıyordu :)

Kirmizi bordo ruj arasaydiniz tavsiye vericektim:)) ama nemlendirici tarzinda ariyorsunuz sanirim renk verenlerden

Tatlim rimmel marka kate mos serisi 207 numara koş alll pisman olmazsinn
Sağol canım ilk fırsatta alıcam,ben bordoyu pek beceremiyorum altına bişey sürüyormusun dağılmasın diye?

Sağol canım ilk fırsatta alıcam,ben bordoyu pek beceremiyorum altına bişey sürüyormusun dağılmasın diye?
Yok hayir tatlm yani yuzume pudra surerken dudagima da suruyorum rujumu suruyorum.. Gun icinde dudagmla oynayan biri deglmdir zaten aksama kadar kaliyor o ruj ve gorenler bidaha bakiyo rengi mukemmmel

Yok hayir tatlm yani yuzume pudra surerken dudagima da suruyorum rujumu suruyorum.. Gun icinde dudagmla oynayan biri deglmdir zaten aksama kadar kaliyor o ruj ve gorenler bidaha bakiyo rengi mukemmmel
Süpersin canım,sağol,kalem kullanıyormusun peki?

Back