Dudak Makyajı Ruj önerisi?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.135
1.769
Kızlar malum üniversite hazırlıkları başladı alışverişe çıkacağım ve güzel güzel rujlar almak istiyorum, memnun kaldıklarınızı bana önerir misiniz? (Buğday tenliyim bu arada :KK53: )

Kate Moss rujlarını nereden alabilirim bu arada? :26:

Ruj pek kullanmıyorum tatlım.1-2 tane vardır evde,kenarda durur.suanda da urun alırken sadece ve sadece hayvan testlerıne tabı tutuluyor mu ona dıkkat edıyorum.bu yuzden hayvanlarda test edılmeyenlerı tavsıye ederım body shop urunlerı gıbı.

Kızlar malum üniversite hazırlıkları başladı alışverişe çıkacağım ve güzel güzel rujlar almak istiyorum, memnun kaldıklarınızı bana önerir misiniz? (Buğday tenliyim bu arada :KK53: )

Kate Moss rujlarını nereden alabilirim bu arada? :26:

Kate Moss rujları watsonsta satılıyor. 107 numaraydı galiba bende olan

maybelline ve yves rocher rujlarını tavsiye edebilirim şimdiye kadar kullandığım ve memnun kaldıklarımdan

maybelline ve yves rocher rujlarını tavsiye edebilirim şimdiye kadar kullandığım ve memnun kaldıklarımdan

yves rocherı watsonstan falan temin edebilir miyim peki, nereden aldınız siz?
Teşekkür ederim bu arada :KK9:

Ruj pek kullanmıyorum tatlım.1-2 tane vardır evde,kenarda durur.suanda da urun alırken sadece ve sadece hayvan testlerıne tabı tutuluyor mu ona dıkkat edıyorum.bu yuzden hayvanlarda test edılmeyenlerı tavsıye ederım body shop urunlerı gıbı.

Çok haklısınız, body shopa gideceğim kesinlikle. Teşekkür ederim.

Canım kate moss rujlarından 107 numara çok güzel fakat günlük kullanım için uygun değil 106 numara tavsiye ederim harika bir rengi var:))maybelline 422 numaralı rujda günlük kullanım için ideal:)

Canım kate moss rujlarından 107 numara çok güzel fakat günlük kullanım için uygun değil 106 numara tavsiye ederim harika bir rengi var:))maybelline 422 numaralı rujda günlük kullanım için ideal:)

106 da 422 de güzelmiş gerçekten teşekkür ederim :)

Çok haklısınız, body shopa gideceğim kesinlikle. Teşekkür ederim.

yves rocher ın her yerde mağazası var nerdeyse :)

bence kate moss lardan alma iyi güzel hoşlar da çok kötü kokuyorlar :26:

ayrıca 107 var bende ve ben kışın gayet de günlük kullanıyordum :)

ben sana eğer mecidiyeköy ya da üsküdara yakın oturuyorsan rossmann daki rival de loop un rujlarını öneriyorum bunların da kokusu güzel değil (galiba ben fazla takıntılıyım kokuya) ama yapıları özellikle mat renkleri çok güzel mesela 24 numara var bende ve tüm yaz kullandım :)

yves rocher ın her yerde mağazası var nerdeyse :)

bence kate moss lardan alma iyi güzel hoşlar da çok kötü kokuyorlar :26:

ayrıca 107 var bende ve ben kışın gayet de günlük kullanıyordum :)

ben sana eğer mecidiyeköy ya da üsküdara yakın oturuyorsan rossmann daki rival de loop un rujlarını öneriyorum bunların da kokusu güzel değil (galiba ben fazla takıntılıyım kokuya) ama yapıları özellikle mat renkleri çok güzel mesela 24 numara var bende ve tüm yaz kullandım :)

Mecidiyeköye çok yakınım canım nerde acaba bu dediğin yer? :KK53:

mecidiye caddesini biliyor musun estemed mi öyle bir estetik kliniğinin altında
Rossmann Türkiye - Mağazalar

bak burda haritada da göstermiş canım

ayrıca çook çok uygun buradaki çoğu ürün :)

Benim uykum geldi kafam karıştı :KK53: rossmann mı yves rocher mi kozmetik mağazası? Ve mecidiyeköyü biliyorsan eğer detaylı bir tarifini biliyor musun? :KK53:

Son düzenleme:
Benim uykum geldi kafam karıştı :KK53: rossmann mı yves rocher mi kozmetik mağazası? Ve mecidiyeköyü biliyorsan eğer detaylı bir tarifini biliyor musun? :KK53:

yook yok ben yanlış anladım galiba sen yves rocher ı mı soruyordun :KK70:
ben rossmann sandımm :KK70: ikisi de kozmetikçi :KK70:

O zaman hangisi daha iyi ve uygunsa ona gideyim :KK53:

rossmann kesinlikle daha ucuz ama yves rocher ın kozmetik ürünlerini hiç kullanmadım parfüm aldım sadece muhtemelen daha kalitelidir :)

mecidiyeköyü çok iyi bilmiyorum ama şöyle anlatayım rossmanı metrobüsten indim caddenin kenarından ben trump towers var ya onun önünden beri dümdüz yürüdüm zincirlikuyu istikametine doğru, biraz yürüdüm ve böyle solumda bir cadde başlıyordu bu caddede 3e ayrılıyordu oradaki üç yoldan en soldakinin hemen girişinde estemed estmed mi böyle bi şeyin altı rossman hatta ben gittiğimde kırmızı bayrakçıklar falan bağlıydı önünden yukarıya doğru :)

allahım tarif edişe bak rezillik :KK70:

yves rocher da galiba sana en yakın astoria falan canım cevahirde yok sanırım

rossmann kesinlikle daha ucuz ama yves rocher ın kozmetik ürünlerini hiç kullanmadım parfüm aldım sadece muhtemelen daha kalitelidir :)

mecidiyeköyü çok iyi bilmiyorum ama şöyle anlatayım rossmanı metrobüsten indim caddenin kenarından ben trump towers var ya onun önünden beri dümdüz yürüdüm zincirlikuyu istikametine doğru, biraz yürüdüm ve böyle solumda bir cadde başlıyordu bu caddede 3e ayrılıyordu oradaki üç yoldan en soldakinin hemen girişinde estemed estmed mi böyle bi şeyin altı rossman hatta ben gittiğimde kırmızı bayrakçıklar falan bağlıydı önünden yukarıya doğru :)

allahım tarif edişe bak rezillik :KK70:

yves rocher da galiba sana en yakın astoria falan canım cevahirde yok sanırım

biraz karışık oldu sanırım ama bulabilirim büyük ihtimalle bilirim oraları çünkü :KK53:
Yves rocher metrocityde varmış oraya gideceğim :21:
Çok saol bu arada :KK16:

yves rocher magazalarından alabilirsiniz geçen gittiğimde %40 indirim de vardı :nazar: arkadaşlar mağaza konusunda yardımcı olmuşlar sanırım :107: rica ederim

Son düzenleme:
X