- Konu Sahibi Sinirli ordek
-
Bayanlar merhabalar. Benim dudaklarım orta kalınlıkta ve dış çizgileri pek belirgin değil. daha önce ruj sürmezdim ama geçen gün koyu bordo ile bir deneme yaptım ve çok hoşuma gitti.. acaba bu üst dudağın ortasını nasıl belirginleştirebiliriz :/ kalem kullanmayı pek beceremediğimden etrafında kontor yapamıyorum yardım edin
ruj sürdükten sonra üst dudağının orta kısmına bşraz parlatıcı sür biraz daha dolgun gösterir cnm
oo parlatıcı iyi fikirmiş saol
rica ederim cnm ufak dokunuşlar her zaman seni kurtarır
aynen aynen haklısın başka var mı bildiğin püf noktalar
ne diyim dudak hakkında sadece bunu biliyorum galibabenim dudaklarım dolgun olduğu için direk ruj sürüyorum öyle ayrıyetten bişi yapmıyorum başka.sadece ruju sürdükten sonra bi peçeteyle dudaklarını bastır üstünden fazla ruju alsın ondan sonra dudağında neresi dolgun göstersin istiyorsan oraya parlatıcı sür
benm dudaklar ince değil ama daha dolgun olsun ne farkeder dimi hahaalta sürüyim ozamn üstü dolgun kalkık çnkü
dudaklarını önplana çıkaracaksan göz makyajını fln hafif yap.yoksa çok sırıtır.bide aklıma geldi rujun kalıcı olmasını istiyorsan makyaja başlamadan önce pudra sür sonra makyajını yap en son ruj sür
Bayanlar merhabalar. Benim dudaklarım orta kalınlıkta ve dış çizgileri pek belirgin değil. daha önce ruj sürmezdim ama geçen gün koyu bordo ile bir deneme yaptım ve çok hoşuma gitti.. acaba bu üst dudağın ortasını nasıl belirginleştirebiliriz :/ kalem kullanmayı pek beceremediğimden etrafında kontor yapamıyorum yardım edin
canım bak sana çok orjinal taktikler vereyim. dudaklarını kullanırsan daha belirgin oluyorlarBayanlar merhabalar. Benim dudaklarım orta kalınlıkta ve dış çizgileri pek belirgin değil. daha önce ruj sürmezdim ama geçen gün koyu bordo ile bir deneme yaptım ve çok hoşuma gitti.. acaba bu üst dudağın ortasını nasıl belirginleştirebiliriz :/ kalem kullanmayı pek beceremediğimden etrafında kontor yapamıyorum yardım edin
Rujunu ruj fırçasıyla sür, aynı renk dudak kalemi ile belirginleştir.
Çok haklisin piyasadaki daha neler var sevgilerdudak kalmei kullanmayı deneyin bence
dış kontürlere değil tamamına çok güzel ruj gibi boyayan dudak kalemleri var hem daha kalıcı :)
güzel fikir bende nasipleneyim bari :)ruj sürdükten sonra üst dudağının orta kısmına bşraz parlatıcı sür biraz daha dolgun gösterir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?