• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruj nasıl sürülür? YARDIM EDİN :/

Sinirli ordek

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
262
437
303
İstanbul
Bayanlar merhabalar. Benim dudaklarım orta kalınlıkta ve dış çizgileri pek belirgin değil. daha önce ruj sürmezdim ama geçen gün koyu bordo ile bir deneme yaptım ve çok hoşuma gitti.. acaba bu üst dudağın ortasını nasıl belirginleştirebiliriz :/ kalem kullanmayı pek beceremediğimden etrafında kontor yapamıyorum yardım edin:43::43::43::43::43::43::43::43: :(

Bayanlar merhabalar. Benim dudaklarım orta kalınlıkta ve dış çizgileri pek belirgin değil. daha önce ruj sürmezdim ama geçen gün koyu bordo ile bir deneme yaptım ve çok hoşuma gitti.. acaba bu üst dudağın ortasını nasıl belirginleştirebiliriz :/ kalem kullanmayı pek beceremediğimden etrafında kontor yapamıyorum yardım edin:43::43::43::43::43::43::43::43: :(

ruj sürdükten sonra üst dudağının orta kısmına bşraz parlatıcı sür biraz daha dolgun gösterir cnm

aynen aynen haklısın başka var mı bildiğin püf noktalar :34:

ne diyim dudak hakkında sadece bunu biliyorum galiba :52::52::52: benim dudaklarım dolgun olduğu için direk ruj sürüyorum öyle ayrıyetten bişi yapmıyorum başka.sadece ruju sürdükten sonra bi peçeteyle dudaklarını bastır üstünden fazla ruju alsın ondan sonra dudağında neresi dolgun göstersin istiyorsan oraya parlatıcı sür:34:

ne diyim dudak hakkında sadece bunu biliyorum galiba :52::52::52: benim dudaklarım dolgun olduğu için direk ruj sürüyorum öyle ayrıyetten bişi yapmıyorum başka.sadece ruju sürdükten sonra bi peçeteyle dudaklarını bastır üstünden fazla ruju alsın ondan sonra dudağında neresi dolgun göstersin istiyorsan oraya parlatıcı sür:34:

benm dudaklar ince değil ama daha dolgun olsun ne farkeder dimi haha:D alta sürüyim ozamn üstü dolgun kalkık çnkü

benm dudaklar ince değil ama daha dolgun olsun ne farkeder dimi haha:D alta sürüyim ozamn üstü dolgun kalkık çnkü

dudaklarını önplana çıkaracaksan göz makyajını fln hafif yap.yoksa çok sırıtır.bide aklıma geldi rujun kalıcı olmasını istiyorsan makyaja başlamadan önce pudra sür sonra makyajını yap en son ruj sür

dudaklarını önplana çıkaracaksan göz makyajını fln hafif yap.yoksa çok sırıtır.bide aklıma geldi rujun kalıcı olmasını istiyorsan makyaja başlamadan önce pudra sür sonra makyajını yap en son ruj sür

birde şey var ya sevdiğin yeri ön plana çıkar falan ben hep eyeliner sürerim gözlerimi daha çok beğeniyorum eyelinerı seviyorum birde pek ruj sürmüyorum bu yüzden ama bazen bordo sürerim o zmanda ya çok ince eyeliner çekerim yada sadece maskara

dudak kalmei kullanmayı deneyin bence
dış kontürlere değil tamamına çok güzel ruj gibi boyayan dudak kalemleri var hem daha kalıcı :)

Bayanlar merhabalar. Benim dudaklarım orta kalınlıkta ve dış çizgileri pek belirgin değil. daha önce ruj sürmezdim ama geçen gün koyu bordo ile bir deneme yaptım ve çok hoşuma gitti.. acaba bu üst dudağın ortasını nasıl belirginleştirebiliriz :/ kalem kullanmayı pek beceremediğimden etrafında kontor yapamıyorum yardım edin:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: :KK43:

küçük dudaklarla başı dertte olan benden naçizane birkaç tavsiye :)
1. önce dudaklarına ruja çok yakın bir renkte dudak kalemiyle çerçevele bunu yaparken dudak çizgisinin hemen yanından çizersen dudakların daha dolgun görünür. çerçeveledikten sonra içini de doldurursan daha kalıcı olur rujun
2. arkadaşın dediği gibi ortasına parlatıcı sürebilirsin
3. üst dudağındaki v bölgesinin hemen üzerine aydınlatıcı sürersen, alt dudağında da aynı yere bronzer sürersen küçük bir gölge oyunuyla dudaklarını daha dolgun gösterebilirsin

Bayanlar merhabalar. Benim dudaklarım orta kalınlıkta ve dış çizgileri pek belirgin değil. daha önce ruj sürmezdim ama geçen gün koyu bordo ile bir deneme yaptım ve çok hoşuma gitti.. acaba bu üst dudağın ortasını nasıl belirginleştirebiliriz :/ kalem kullanmayı pek beceremediğimden etrafında kontor yapamıyorum yardım edin:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: :KK43:
canım bak sana çok orjinal taktikler vereyim. dudaklarını kullanırsan daha belirgin oluyorlar :KK45: neyse bunu her zaman yapamayabiliyoruz öyleyse ne yapmalıyız? dişlerini fırçalarken diş fırçasıyla dudaklarını hafif fırçalarsan kan dolaşımı hızlanıyor üzerine sürüğün kremi daha iyi emiyor. hyolinoik asit yahut kolajen içeren bir krem süreceksin 5 dk da dolgunlaşır dudakların. üzerine hindistan cevizi yağı da bakım yapar. ayrıca dudak kontörünü belirginleştirmek için iğnenin ucuyla hafif çizersin dudağının kalem sürdüğün yerini doğal bir kırmızılık oluyoor . ruj sürmesen bir bakım yağı sürsende çok güzel görünüyor. ayrıca eğer dermaroller ın varsa onu dudağına uygula üstüne bahsettiğim kremlerden sür dudakların çok güzek görünecek. ruj sürerken dudak kalemini dudağına sürmeye özen göster yani dudakk çevresine beyaz olan kısma sürme verujundan koyu bir kalem kullanma çünkü çok itici duruyor çerçeve gibi.

Ruju sürdükten sonra üst dudağının üçgen olan kısmındaki oyuntuya aydınlatıcı veya beyaz far sür biraz. Dudağının kıvrımı daha çok ortaya cıkar ve dudağın kalkık, kalın gözükür.

Dudak kalemi kullanmak gerek. burdan uzun uzun yazayım dedim ama aklın karışır. internetten baksana resimli resimli bir sürü anlatım var

Back