Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaşlar, Ruh sağlığımızın yani mentalitemizin demir gibi güçlü olmasını istiyorum, Neler yapabilirim Aşırı hassas bir insanım ve kırılgan bir yapım var
Selam arkadaşlar, Ruh sağlığımızın yani mentalitemizin demir gibi güçlü olmasını istiyorum, Neler yapabilirim Aşırı hassas bir insanım ve kırılgan bir yapım var
Ben de öyleyim maalesef güçlü bir karakter olmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Daha önce bikaç kez psikoloğa da gittim ama devam edemedim. Bizim gibiler için hayat çok daha zor . Çabuk yaşlanıcaz
Benim kadar naif , düşünceli, kırılgan bir kız yoktu galiba , insanlar ruhumu öldürdüler resmen , o günden beri kırılmayı bıraktım, insanlardan beklentimi kestim , sadece kendi sade hayatıma döndüm, iç huzuru böyle buldum , ruhuma iyi gelmeyen herdeyden uzaklaştım, insanlarla münasebetin sınırlı olsun , gereksiz insanları hayatından çıkarınca kırılacak bişey de kalmıyor, nahif ruhumu kimselere ezdirmiyorum artık, sen de denemelisin...