Ruh sagligim iyi degil

altop

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
545
Puanlar
333
Yer
Ankara
Arkadaslar. Ruh sagligim iyi degil. Doktor 2 tane ilac verdi. Biri lustral digeri invega bu ilaclari kullanan varmi.

Lustral kullandım. Ama tedavide doktorun tecrübeli olması çok önemli. Bunu yaşadım ve öğrendim.

Geçmiş olsun, neyin Var?

Lustral kullandım bi sıkıntı yaratmadı ben de. Geçmiş olsun neyiniz var?

Lustral kullandım bi sıkıntı yaratmadı ben de. Geçmiş olsun neyiniz var?
Oglumun basina kotu birsey gelicek diye korkuyorum. Hastaliklardan cok korkuyorum. Herseyin en kotusunu dusunuyorum. . Siz sikintilarinizdan kurtuldunuz mu

Yani nefret ettim devlet hastanesi doktorlarindan. 5 dk dinle Daya lustrali zaten başka ilaç verdikleri yok. Canim bak ilaç kullanimina böyle basit sorunlarda çok karşıyım. Ilac yerine 5 10 seans psikoloğa git zaten bu süre içinde cozeceklerdir. Sorunun kaynağına inmen lazım yani bu kuruntu hormonel bi sorun değil ki ilaçla geçsin. Sen mutlaka iyi bir psikoloğa git yada deneyimli bir psikiyatrist illa bi ilaç kullanicaksan onlar versin.

Ilaclarinizi kullanın, memnun kalmazsaniz Dr. Değiştirir.

Devlet hastanesine gittim. Bilmiyorum tecrubesini. Iyi geldimi size.
Bana iyi gelmişti. Ama kişiden kişiye ve rahatsızlıktan rahatsızlığa da değişir. yapmanız gereken şey ilaçları düzenli kullanmak, çünkü bu rahatsızlıklarda ilaçların etkisiyle bir süre sonra tamam iyileştim deyip kendi kafamıza göre bırakınca durum vahim olabiliyor :) herhangi bir yan etkisi olursa mutlaka doktorunuza bildirin. Zaten ilaçların başlangıç aşamasında düşük doz verilir bir bakılır durum gözlenir dr tarafından. Çok geçmiş olsun...

Yani nefret ettim devlet hastanesi doktorlarindan. 5 dk dinle Daya lustrali zaten başka ilaç verdikleri yok. Canim bak ilaç kullanimina böyle basit sorunlarda çok karşıyım. Ilac yerine 5 10 seans psikoloğa git zaten bu süre içinde cozeceklerdir. Sorunun kaynağına inmen lazım yani bu kuruntu hormonel bi sorun değil ki ilaçla geçsin. Sen mutlaka iyi bir psikoloğa git yada deneyimli bir psikiyatrist illa bi ilaç kullanicaksan onlar versin.
Ben gercekten cok kotuyum. Kendimi frenlemem laxim. Basit bir ornek vereyim. Oglum kolunu carpmis morarmistir. Ben en kotusunu dusunup beynimde kurup bir haftayi kendime zehir ederim. Oglums ve esimede. Onun icin bana ilac sart. Ozele gittim. Gecen yil ama oda paxil verdi gonderdi.

Kuruntuluyum. Surekli oglumun basina kotu birsey gelicek hissi ile yasiyorum. Mutsuzum.
İlk etapta iyi gelmişti hafif bir durumdu ama şu an çaresizim ben. Bende de takıntı hastalığı var sizinkine iyi gelir diye düşünüyorum çok ileri takıntılara benzemiyorlar..

İlk etapta iyi gelmişti hafif bir durumdu ama şu an çaresizim ben. Bende de takıntı hastalığı var sizinkine iyi gelir diye düşünüyorum çok ileri takıntılara benzemiyorlar..
Ne gibi takintilariniz var. Bende cok caresizim suan.

Ne gibi takintilariniz var. Bende cok caresizim suan.
olmadık şeyleri düşünüyorum yapmadığım bir şeyi ya yaptıysam diye düşünüp kendimi kirli hissediyorum duşa giriyorum sürekli vs : (

OKB zor oluyor arkadaşlar... bakın size bir kitap önereceğim takıntı konusunda birçok hastaya faydası dokunuyor. benim bir yakınıma çok faydası oldu. Hastalığı ne kadar iyi tanırsanız o kadar kolay yenersiniz. Önerim, Oğuz TAN-Takıntı isimli kitap..

Sorununuz basit bir sorun değil, siz doktorunuzu, ilaclarinizi hemen sorgulamayin.
Biraz zaman tanıyın.
Iyi doktora nerede rastlayacaginiz da belli olmaz.

olmadık şeyleri düşünüyorum yapmadığım bir şeyi ya yaptıysam diye düşünüp kendimi kirli hissediyorum duşa giriyorum sürekli vs : (
Bende cok fenayim aslinda. Oglumu hep hasta dusunuyorum. Cokk mutsuzum boyle hayat gecmiyor.

Biraz vurdum duymaz olmak istiyorum. Kotu birsey olucaksa oldugu zaman uzulmek istiyorum. Beynimde hersetin kotusunu dusunmek istemiyorum artik. Biktim bu hayattan resmen.

Dğerini bilmiyorum fakat Lustral senin bu kuruntulu halini iyileştirmez. Seni sadece daha sakin ve az telaşlı yapar... Bir nevi boşvermişlik yaşarsın gayet bilinçliyken. İlacı bıraktığında da kuruntulu haline geri dönersin.
Ya bu hissi sever ilaca devam edersin ya da sevmezsin sendeki etkisini kullanmazsın.. Ya kullanmayıp eski kuruntulu halini yaşarsın ya da kendini kendinin değiştirebileceğine ve kuruntularından seni senin kurtaracağına inanır bunun için kendine güven telkin eder uygulamaya koyarsın...

Back