Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet hastanesine gittim. Bilmiyorum tecrubesini. Iyi geldimi size.Lustral kullandım. Ama tedavide doktorun tecrübeli olması çok önemli. Bunu yaşadım ve öğrendim.
Kuruntuluyum. Surekli oglumun basina kotu birsey gelicek hissi ile yasiyorum. Mutsuzum.Geçmiş olsun, neyin Var?
Oglumun basina kotu birsey gelicek diye korkuyorum. Hastaliklardan cok korkuyorum. Herseyin en kotusunu dusunuyorum. . Siz sikintilarinizdan kurtuldunuz muLustral kullandım bi sıkıntı yaratmadı ben de. Geçmiş olsun neyiniz var?
Bana iyi gelmişti. Ama kişiden kişiye ve rahatsızlıktan rahatsızlığa da değişir. yapmanız gereken şey ilaçları düzenli kullanmak, çünkü bu rahatsızlıklarda ilaçların etkisiyle bir süre sonra tamam iyileştim deyip kendi kafamıza göre bırakınca durum vahim olabiliyor :) herhangi bir yan etkisi olursa mutlaka doktorunuza bildirin. Zaten ilaçların başlangıç aşamasında düşük doz verilir bir bakılır durum gözlenir dr tarafından. Çok geçmiş olsun...Devlet hastanesine gittim. Bilmiyorum tecrubesini. Iyi geldimi size.
Ben gercekten cok kotuyum. Kendimi frenlemem laxim. Basit bir ornek vereyim. Oglum kolunu carpmis morarmistir. Ben en kotusunu dusunup beynimde kurup bir haftayi kendime zehir ederim. Oglums ve esimede. Onun icin bana ilac sart. Ozele gittim. Gecen yil ama oda paxil verdi gonderdi.Yani nefret ettim devlet hastanesi doktorlarindan. 5 dk dinle Daya lustrali zaten başka ilaç verdikleri yok. Canim bak ilaç kullanimina böyle basit sorunlarda çok karşıyım. Ilac yerine 5 10 seans psikoloğa git zaten bu süre içinde cozeceklerdir. Sorunun kaynağına inmen lazım yani bu kuruntu hormonel bi sorun değil ki ilaçla geçsin. Sen mutlaka iyi bir psikoloğa git yada deneyimli bir psikiyatrist illa bi ilaç kullanicaksan onlar versin.
İlk etapta iyi gelmişti hafif bir durumdu ama şu an çaresizim ben. Bende de takıntı hastalığı var sizinkine iyi gelir diye düşünüyorum çok ileri takıntılara benzemiyorlar..Kuruntuluyum. Surekli oglumun basina kotu birsey gelicek hissi ile yasiyorum. Mutsuzum.
Ne gibi takintilariniz var. Bende cok caresizim suan.İlk etapta iyi gelmişti hafif bir durumdu ama şu an çaresizim ben. Bende de takıntı hastalığı var sizinkine iyi gelir diye düşünüyorum çok ileri takıntılara benzemiyorlar..
olmadık şeyleri düşünüyorum yapmadığım bir şeyi ya yaptıysam diye düşünüp kendimi kirli hissediyorum duşa giriyorum sürekli vs : (Ne gibi takintilariniz var. Bende cok caresizim suan.
Bende cok fenayim aslinda. Oglumu hep hasta dusunuyorum. Cokk mutsuzum boyle hayat gecmiyor.olmadık şeyleri düşünüyorum yapmadığım bir şeyi ya yaptıysam diye düşünüp kendimi kirli hissediyorum duşa giriyorum sürekli vs : (