Ruh sağlığım darma duman

yasemin061

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
712
1
40
Nasıl başlasam bilemiyorum bildiğim tek şey darma duman bi ruh halinde oluşum.Çocukluktan beri yaşadığım tüm olayların sonucu artık kendimi tanıyamaz olunca tekrardan psikiyatr bölümüne gittim.Ve bu sefer durumum galiba ciddi.Eskiden verilen ilaçlar secita 10 mg sitilizan 1 mg.Misol 50 mg Atarax 25 mg sonrasında ise secita 15 mg ile bi süre ilaç tedavimi olmuştum.İlaclar yan etki yapınca eşimde ilaçtan yana olmayınca bi şekilde ayakta kalabiliyorum diye tedavimi bırakmıştım.Son iki yılı aşkındır iyice kötüleyince doktorum dspreks 20 mg Quelept 25 mg ve ciddi durumlarda kullanmam için tranko buskas adlı bi ilaç verdi.Bu ilaçları kullanan arkadaşlardan bilgi alışverişi yapmak istiyorum.Doktorunuz bu ilaçları ne için verdiğini söyledimi.Ve bu ilaçlar size fayda ettimi?

Eskiden doktora gittiğimde kaygı bozukluğu ve anksiyitem vardı.Şimdi neyim olduğunu sorduğumda doktorum söylemedi.Bu sefer çok büyük bi çıkmazda hissediyorum kendimi.

Merhaba,yeni ilaca başlayınca yanında endişe giderici tranko buskas gibi ilaçlar veriliyor,antidepresanin ilk 3-4 hafta içersinde yan etkilerini daha hafif yaşayabilmek için,bir de , antidepresan ilk 3 hafta atakları da çoğaltıyor ,ilaç etki edene kadar tranko buskas kapatıcı gibi bişi,ama onu tedavisi uzun vadeli değil antidepresan gibi çok acil anlarda ,atak gelince ,çok kaygılı olunca.Bana meselya Xanax verildi antidepresanin yanında çok zorlanmadigim sürece almiyorum,çok acil olunca ozaman

X