Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de online terapiden fayda gören var mı, işe yarıyor mu diye soruyorsunuz sandım, çok pardon
Gerçekten böyle olunca seçenekleriniz de artıyor. Umarım öneri veren olur ama olmazsa diye; doktorsitesi, doktortakvimi, tavsiyeediyorum gibi sitelerde yaşadığınız sorunlarla ilgilenen terapistleri listeleyebilirsiniz. Sonra özgeçmişlerine bakarak lisans, yüksek lisans ve aldıkları terapi eğitimlerini inceleyerek karar verirsiniz. Seçenekleri daraltınca isterseniz bana yazın, birlikte bakalım. Ya da şöyle yapabilirsiniz; Todap'a (Toplumsal Dayanışma için Psikologlar Derneği) sorunlarınızı, neden terapi almak istediğinizi yazıp online terapi veren bir terapist aradığınızı söyleyebilirsiniz. (Hatta verebileceğiniz ücreti de belirtirseniz ona göre öneri gelir.) Verecekleri isimleri de araştırırsınız gene.