ön taraftan ilk zamanlar çok güzel görünmüyormuş,şiş olduğu,burun kalkık olduğu için delikler de simetrik olmuyormuş ilk zamanlar,1 ay sonunda az çok belli ediyor bence,güzel olur inşallah,bandajlar çıkınca bakarız fotolara:)ben şimdi pinokyoyum,burnumda kalkık fare gibiyim bakalım 1 ay sonra ne olacak
gecmış olsun oncelıkle,ben d e ameliyat düşünüyorum o yuzden forumu da takıp edıyorum, dııger arkadaslar yrdımcı olacaklardır ama burun en basta kalkık olup sonradan sonraya inermiş, burun ucu da düşüyormuş aynı sekılde. burun zamanla oturuyormuş yerıne ve aşagı iniyomuşr merak etme yani cok normal. Doktor inme payı bırakıyor,ondan olması gerekenden daha kalkık yapıyor:) kıme olmustun acaba amelıyatı bu arada
Ayy kızlar 11 gün oldu ameliyat olalı bugun bant Çıkarıldı burun uçum çok kalkık çok büyük burun sırtım çok kalın duruyo Dr özellikle küçültceem demişti ama yapmadımı acaba moralim bozuk evden çıkmak istemiyorum
Bu akşam gittim Dr a komple Şiş dedi gözlerinin yapısı bile şişten tam belli değil o haftalar geçtikçe düzelecek dedi masaj verdi ne zaman Dr masaj yapsa grip gibi oluyorum alev alev yanıyo burnumunun içi Gözlerim bile o gün sulu sulu oluyo
Bu akşam gittim Dr a komple Şiş dedi gözlerinin yapısı bile şişten tam belli değil o haftalar geçtikçe düzelecek dedi masaj verdi ne zaman Dr masaj yapsa grip gibi oluyorum alev alev yanıyo burnumunun içi Gözlerim bile o gün sulu sulu oluyo