nesini yasaklamışlarki filmin anlamadım diğer soykırım filmleri gibi bir filmRadyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), toplama kamplarına gitmekten kurtulan Yahudi bir piyanisti anlatan ‘Piyanist’ filmini gösterdiği için Diyarbakır’da yayın yapan Gün TV’ye uyarı cezası verdi.
hurriyet.com.tr’yekonuşan RTÜK’ün CHP kontenjanından seçilen üyesi Ali Öztunç, cezanın komik olduğunu savunarak şunları söyledi:
“Ödül almış, dünyada milyonlarca insanın izlediği, Türkiye’de de televizyonlarda onlarca kez gösterilmiş bir filme bugün ceza verilmesi kadar gülünç bir şey olamaz. Film dünyada gelmiş geçmiş en büyük soykırımlardan birini anlatıyor. Rihanna ve Shakira’nın klibine ceza verildiğinde tüm dünya medyası RTÜK’le dalga geçmişti. Maalesef yine aynı şey olacak. Bu RTÜK’ün farklı dünyada olduğunu ve farklı bir gündeminin olduğunu da gösteriyor.”
http://nediyor.com/2014/09/14/rtukten-oscar-odullu-piyanisti-yayinlayana-ceza/
o zaman pek çok şeyi yasaklamaları gerek..Gerekçe şiddet içerikli olması imiş . Bende çok sevmiştim çok güzel bir filimdi .
nesini yasaklamışlarki filmin anlamadım diğer soykırım filmleri gibi bir film
o zaman pek çok şeyi yasaklamaları gerek..
şiddet için mi ? Çok saçma bir gerekçe. Ona bakarsa bu rtük cezasız kanal bırakmayacak. Şiddet heryerde her filmde.Gerekçe şiddet içerikli olması imiş . Bende çok sevmiştim çok güzel bir filimdi .
şiddet için mi ? Çok saçma bir gerekçe. Ona bakarsa bu rtük cezasız kanal bırakmayacak. Şiddet heryerde her filmde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?