RTÜK'ten 'evlilik programlarını bitirin' talimatı

Bunları evlendirme programı olarak değil de halkın oynadığı dizi film olarak tanıtsak daha doğru olur.
Bunlar kaldırılsa nolur, yeri itina ile Doldurulur. Bbg evi, gelin kaynana programları yerine bu programlar çıkmadı mı?
Çünkü bizim halkımız birilerinin özelini didiklemeyi sever.

dünya bu formatın alıcısı,
denildiği gibi evlilik programları biter, başka şey çıkar, yine reality show olarak.
ha ha çıplak survivor var ya,
sanırım genel olarak tüketim toplumlarının ortak beğenisi bu şekilde.

Bir de Andy Warhal'ın bir sözü var;
"Herkes bir gün 15 dakikalığına ünlü olacaktır" diye, sanırım herkeste, kabul etse de etmese de bu açlık var.
o programlara çıkanların niyeti belli, izleyenler olarak bizim niyetimiz de belki biraz o yönde.
he ben evlilik programı izlemiyorum ama benim ilgi alanıma giren bir reality show olursa izlerim muhtemelen.

Geriden mi geliyorsun? Yani tekrarlarından mı takip ediyorsun dizi gibi:)
Youtube'a veya atv'nin kendi sitesine yüklenen bölümleri izliyorum sırayla. Canlı yayın haliyle izleyemediğim için.

paralel bunlar desek kapanır bence...

O bitecek, rezil yemek programları gelecek, yemekteyiz tarzı.. Ya da muadili saçma sapan eğlence programları..
Veya flaş tv yayın akışı örnek alınabilir.. Haydi halay çekelim, hobaa

Ay demeee, Yalçın abi tadında programlar mı olur diyorsun, sen sen ne yaptın o 750 milyor milyar

Bu konuda fikirdaşım değilsin marilyn, banlandın zaten eğitim sistemi yeterli değil ki, bari TV programlarının bir yararı olsun, zihniyet diyorsun haklısında, o zihniyetler değişmese de izleyecek başka birşey bulamayınca mecburiyetten izleyecekleri TV programlarıyla biraz olsun bilinçlenirler.

Burada sürekli yerleşik yabancılar var, ülkelerindeki ağır para cezaları, kanunlar yüzünden asla hiçbir yasayı çiğnemezler fakat hepsi olmasa da bir kısmı burada gayette large yaşıyorlar, evcil sahiplenip sonra sokaklara atıyorlar, hertürlü taşkınlığı yapıyorlar, insan her yerde insan, onları aşırılıklardan men eden yasalar ve o yasaların uygulanırlığı bence, bizde uygulanmıyor, kağıtta var.

Ay demeee, Yalçın abi tadında programlar mı olur diyorsun, sen sen ne yaptın o 750 milyor milyar
Birde Tilaaayy geri dön evine tilaaayyy vardı..
Eskiden gündüzleri Türk filmleri olurdu, fenalık gelirdi, sonra ben evleniyorum, tülin caner fenalığı, sonra şu esra ceyhan, Yalçın abi tarzı programlar ve ardından yemekteyiz tarzı dejenere programlar vardı, başa sardı yine evlilik programı başladı.
Bizim ülkede başa sarmaya alışığız, bakalım hangi kaldığımız yerden, daha dejenere bir başlangıç yapacak programlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…