8 sayfa boyunca hepinizin yorumlarını tek tek okudum,bazen birbirinizden farklı düşünsenizde hepinizin fikirlerinde haklı bir yan buldum aslında.
Hepimiz bu ülkeyi bu ülke topraklarında yaşayıpta vatanını çok seven bölünmez bütünlüğüne sahip çıkan herkesi çok seviyoruz.
Sansür uygulanmalı veya uygulanmamalı,uygulanacaksa nasıl nereye kadar uygulanıp sınırları ne olmalı ben bilemem.
Ben sade bir vatandaşım,ülke yönetilirken halka ve müttefik olduğumuz ülkelere karşı,komşu ülkelere karşı nasıl bir politika uygulanması gerekir bilemem,çünkü sokaktaki yaşamla siyaset çok farklı bir işleyiş içerisinde.
Vatanını seven Türklüğüyle gurur duyan,şehitlerine gözyaşı döküp memleketinin geleceği için kaygılanan bir insan olarak kafamda birçok soru var.
Terör denen illet yaşadığımız son olaylarla ortaya çıkmış bir sorun değil,
ben kendimi bildim bileli terör var,kendimi bildim bileli milyonlarca sivil ve asker Şehit edildi,birçoğu Gazi oldu...
Karakollar tarandı,köyler basıldı,askerlerimiz polislerimiz pusuya düşürüldü.
Sağsalim dönmeyi başaranlar psikolojik destek aldı,niye o zamanlar sesimizi duyurmadık veya duyuramadık,neden o zamanlar medya şehit ve gazilerimize yeteri kadar sahip çıkmadı,neden bir anda onlarca şehit verdiğimiz saldırılar yayınlanmadı,neden şimdi?Neden terör dışarıdan silah ve mühimmat yardımı almadan,hatta maddi destek görmeden önce değil?
Neden şimdi?
Son yıllarda yaşadıklarımıza bir bakın,önce başka bir konuyu gündeme getirip bizi sınıflara ayırmaya çalıştılar,şimdiyse yıllardır kanayan yaramızı daha da kapanmaz bir yara haline dönüştürmeye çalışıyorlar.
Neden şimdi?
Saygılarımla...