RTÜK Başkanı Dursun: 'Evlilik programları ahlaken kabul edilebilir değil'

evlilik programı, moda programı, acun ve türevi programları anaokul seviyesinde. kötü çok kötü. kaldırılsın dicem ama kaldırılınca sokaklara dökülüp protesto edicek bi grup muhakkak olur ondan korkuyorum

edit: survivor allstar izledim, evet yaptım bunu

Eksik zekalı ınsanlar eli kapı tokmagında bekliyor dışarı cıkmak için.. eylem yapıp muhalefet oluştursak diye...
Hiç sorma milyonları zor tutuyorum cok zor..

Haftada 1 saat televizyon izliyorsam izliyorumdur. Onun dışında gündemde ne program var ne dizi var gazetelerden falan takip ettiğim kadarıyla biliyorum. İnsanların zekasıyla alenen dalga geçen abuk subuk diziler, rekabeti çirkinlik haline getiren saçma sapan yarışma programları, hangi ünlü kiminle nerede yakalanmış gibi konuları işleyen boş magazin programları falan olmaya devam ettikçe de artmaz o süre.

Adile Naşit'in hamam sahnesini kesene, CNBC-e'nin altyazılarını sansürleyene kadar doğru düzgün program yapılması için gerekli adımları atın o zaman.

seks konuşmalarına bayılırım cümlesini ayrılık konuşmalarına bayılırım diye çeviriyolar ne alaka değil mi

seks konuşmalarına bayılırım cümlesini ayrılık konuşmalarına bayılırım diye çeviriyolar ne alaka değil mi
Ciddi anlamda CNBC-e izlememe nedenim oldu altyazıları. Zaten internetten izliyoruz evet, ama artık denk geldiğimde bile izlemiyorum. Hayır zaten hatalı çevirileri var, bir de ceza yememek için otosansür uygulamaları tadını kaçırıyor.

Hiçbir yerde bölümünü bulamadığım için The Exes dizisini CNBC-e'nin internet sitesinden izlemiştim, gay karakter için "since he broke up with his boyfriend"i "uzun zamandır" diye çevirmişlerdi. Altyazıda bile bu kadar pısırıklık, pes diyerek kapattım.

Dediğiniz gibi zaten seks ve sekse dair her şey öyle bir değiştiriliyor ki. Hayır arkadaş dizide zaten aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa sonra hepsi uşağa, sen altyazısını yamuk yumuk yazsan nolacak.

Aynen çok iğrenç bir kocayı tv'den bulmak o kadar mı asosyalsin, hiç mi arkadaşın yok, grubun içinde değilmisin çok mu kendini tepelerde görüyorsun , ?
, gelen misafire hoş geldin demiyorsun , ? Say ,say bitmez ....vs.

Daha önce acunda yarışmacı olan ama Türk olmayan ve türkçesi kıt olan ama sexy görünümü olan kızı dünyayı turlatıyorlar bozuk türkçesiyle bize bilgi veriyor yazık yahu bizim eğitimli genç kızlarımız 4 yıl ünide bu bölümü okuyacağım diye canları çıkıyor acun da bu kızı işe alıp sunucu yapıyor
acunun yarışmalarıda toptan kaldırılsın

acunun elinden geçen herkes değerli oluyor bir kadroya atanıyor

Teoride evlilik programı kötü bişey değil aslında.Evlenmek isteyen ama sosyal çevresi olmayan,yaşı da geçkince insanların evlenmesine yardımcı olmak kötü değil yani.Ama serde Türklük olunca,herşeyin suyunu çıkarma eğilimimiz olduğu için bu konseptin de suyunu çıkardıklarından laçka bi hal almış durumda bu programlar.

Opusmeli diziler , aşkli filmlerde kaldirilsin.
Aman zaten sahne kırpıp duruyorlar, hevese getirmeyin. Ben küçükken TRT'de oynayan filmlerde insanlar öpüşmek için birbirlerine yaklaşırlar ve dudakları değmeden uzaklaşırlardı. Çok hayıflanırdım.

Böyle sansürleri duyduğum zaman Cinema Paradiso filmindeki öpüşme sahnelerini kestiren köy papazını hatırlayıp hüzünleniyorum.

benim de aklıma Hint Filmleri geliyor. hani ne zaman öpüşecek olsalar araya bir müzik giriyor göbek atmaya başlıyorlar ya
böyle tutup öpüştüresim geliyor

benim de aklıma Hint Filmleri geliyor. hani ne zaman öpüşecek olsalar araya bir müzik giriyor göbek atmaya başlıyorlar ya
böyle tutup öpüştüresim geliyor
aynısını kocama yapıyorum , sonu filmlerdeki gibi eğlenceli olmuyor

O'da birsey mi? Acun kendisi inglizcesi kit olmasina ragmen dünyayi gezmisti kamera ile. Ve tek yaptigi sey playjda seksi kadinlara bir iki cümle Türkçe konusturmak.

Aklima geldikçe sinir oluyorum, adam bedava dünyayi gezdi yaaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…