haber programlarıda kaldırılsın.. fılmlerde dizilerdeyav tvden bu kadar dertliyseniz fişini çekin olsun bitsin be, program bırakmadınız
evlilik programı, moda programı, acun ve türevi programları anaokul seviyesinde. kötü çok kötü. kaldırılsın dicem ama kaldırılınca sokaklara dökülüp protesto edicek bi grup muhakkak olur ondan korkuyorum
edit: survivor allstar izledim, evet yaptım bunu
tv8 direk insanların beynini uyuşturmak için yayın yapıyor bence :)Evet ya neden izleniyor o programlar benim beynim Almıyor. Benim zeka düzeyime fazlalar galiba :)
Adile Naşit'in hamam sahnesini kesene, CNBC-e'nin altyazılarını sansürleyene kadar doğru düzgün program yapılması için gerekli adımları atın o zaman.
Ciddi anlamda CNBC-e izlememe nedenim oldu altyazıları. Zaten internetten izliyoruz evet, ama artık denk geldiğimde bile izlemiyorum. Hayır zaten hatalı çevirileri var, bir de ceza yememek için otosansür uygulamaları tadını kaçırıyor.seks konuşmalarına bayılırım cümlesini ayrılık konuşmalarına bayılırım diye çeviriyolar ne alaka değil mi
yav tvden bu kadar dertliyseniz fişini çekin olsun bitsin be, program bırakmadınız
acunun yarışmalarıda toptan kaldırılsın
Daha önce acunda yarışmacı olan ama Türk olmayan ve türkçesi kıt olan ama sexy görünümü olan kızı dünyayı turlatıyorlar bozuk türkçesiyle bize bilgi veriyor yazık yahu bizim eğitimli genç kızlarımız 4 yıl ünide bu bölümü okuyacağım diye canları çıkıyor acun da bu kızı işe alıp sunucu yapıyor
Aman zaten sahne kırpıp duruyorlar, hevese getirmeyin. Ben küçükken TRT'de oynayan filmlerde insanlar öpüşmek için birbirlerine yaklaşırlar ve dudakları değmeden uzaklaşırlardı. Çok hayıflanırdım.Opusmeli diziler , aşkli filmlerde kaldirilsin.
benim de aklıma Hint Filmleri geliyor. hani ne zaman öpüşecek olsalar araya bir müzik giriyor göbek atmaya başlıyorlar yaAman zaten sahne kırpıp duruyorlar, hevese getirmeyin. Ben küçükken TRT'de oynayan filmlerde insanlar öpüşmek için birbirlerine yaklaşırlar ve dudakları değmeden uzaklaşırlardı. Çok hayıflanırdım.
Böyle sansürleri duyduğum zaman Cinema Paradiso filmindeki öpüşme sahnelerini kestiren köy papazını hatırlayıp hüzünleniyorum.
Aman zaten sahne kırpıp duruyorlar, hevese getirmeyin. Ben küçükken TRT'de oynayan filmlerde insanlar öpüşmek için birbirlerine yaklaşırlar ve dudakları değmeden uzaklaşırlardı. Çok hayıflanırdım.
Böyle sansürleri duyduğum zaman Cinema Paradiso filmindeki öpüşme sahnelerini kestiren köy papazını hatırlayıp hüzünleniyorum.
aynısını kocama yapıyorum , sonu filmlerdeki gibi eğlenceli olmuyorbenim de aklıma Hint Filmleri geliyor. hani ne zaman öpüşecek olsalar araya bir müzik giriyor göbek atmaya başlıyorlar ya
böyle tutup öpüştüresim geliyor
Adam ne dese haklı.aynısını kocama yapıyorum , sonu filmlerdeki gibi eğlenceli olmuyor
ahahahaha yazık adama yapmaaynısını kocama yapıyorum , sonu filmlerdeki gibi eğlenceli olmuyor
aynısını kocama yapıyorum , sonu filmlerdeki gibi eğlenceli olmuyor
Daha önce acunda yarışmacı olan ama Türk olmayan ve türkçesi kıt olan ama sexy görünümü olan kızı dünyayı turlatıyorlar bozuk türkçesiyle bize bilgi veriyor yazık yahu bizim eğitimli genç kızlarımız 4 yıl ünide bu bölümü okuyacağım diye canları çıkıyor acun da bu kızı işe alıp sunucu yapıyor