Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.837 15 Şubat 2016 Konu Sahibi Chess #21 deynepnaz .!.: Kanallar demişken TRT 1 HD sizinde bozuk mu?Bu kanal ayarlamaları yüzünden mi çekmiyor acaba? Genişletmek için tıkla... o 4 k mı ne öyle yayın yapcakmış tvsi desteklemeyenlerden gitti yani, ben de izliyordum onun yerine trt belgesel çıktı bende
deynepnaz .!.: Kanallar demişken TRT 1 HD sizinde bozuk mu?Bu kanal ayarlamaları yüzünden mi çekmiyor acaba? Genişletmek için tıkla... o 4 k mı ne öyle yayın yapcakmış tvsi desteklemeyenlerden gitti yani, ben de izliyordum onun yerine trt belgesel çıktı bende
tiona Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Mart 2010 28.022 14.080 47 15 Şubat 2016 Konu Sahibi Chess #22 chess .!.: o 4 k mı ne öyle yayın yapcakmış tvsi desteklemeyenlerden gitti yani, ben de izliyordum onun yerine trt belgesel çıktı bende Genişletmek için tıkla... yeni tv alman sart oldu chess tavsiyem smart tv al nete bağlanılıyo
chess .!.: o 4 k mı ne öyle yayın yapcakmış tvsi desteklemeyenlerden gitti yani, ben de izliyordum onun yerine trt belgesel çıktı bende Genişletmek için tıkla... yeni tv alman sart oldu chess tavsiyem smart tv al nete bağlanılıyo
ema1 Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr Pro Üye 10 Ağustos 2009 26.104 18.286 15 Şubat 2016 Konu Sahibi Chess #23 Hepsi kapansada umrumda değil kalite bitmiş , bilgi olayı yok , sakallarına tükürdüğüm sahte hoca kılı adamları görmesemde olur
Hepsi kapansada umrumda değil kalite bitmiş , bilgi olayı yok , sakallarına tükürdüğüm sahte hoca kılı adamları görmesemde olur
tiona Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Mart 2010 28.022 14.080 47 15 Şubat 2016 Konu Sahibi Chess #24 ema1 .!.: Hepsi kapansada umrumda değil kalite bitmiş , bilgi olayı yok , sakallarına tükürdüğüm sahte hoca kılı adamları görmesemde olur Genişletmek için tıkla...
ema1 .!.: Hepsi kapansada umrumda değil kalite bitmiş , bilgi olayı yok , sakallarına tükürdüğüm sahte hoca kılı adamları görmesemde olur Genişletmek için tıkla...
deynepnaz Nirvana Pro Üye Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.499 105.105 15 Şubat 2016 Konu Sahibi Chess #25 chess .!.: o 4 k mı ne öyle yayın yapcakmış tvsi desteklemeyenlerden gitti yani, ben de izliyordum onun yerine trt belgesel çıktı bende Genişletmek için tıkla... Hadi ya.Oğlum 3 gün uğraştı,tekrar tekrar kanalları baştan yükledi,uyduyla ,çanakla oynayıp durdu.HD ile diriliş izlemek daha zevkli oluyormuş.
chess .!.: o 4 k mı ne öyle yayın yapcakmış tvsi desteklemeyenlerden gitti yani, ben de izliyordum onun yerine trt belgesel çıktı bende Genişletmek için tıkla... Hadi ya.Oğlum 3 gün uğraştı,tekrar tekrar kanalları baştan yükledi,uyduyla ,çanakla oynayıp durdu.HD ile diriliş izlemek daha zevkli oluyormuş.