Rozasea mıyım?

karadilara

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
6
1
25
Merhaba doğru başlığa açıp açmadığımı bilmiyorum burada yeniyim.Rozasea oldugumu düsünüyorum aksamlari yüzüm (yanaklarım) bir yarim saat kadar kızarıp yavastan normale dönüyor.Rozasea oldugunuzu nerden anladiniz? Ya da sizin hikayeniz nasil basladi neler yapiyorsunuz? Fikirlerinizi deneyimlerinizi paylasmaniz benim icin cok kıymetli:)

Bendede varmış. Cildiyede doktor dedi geçen. Başka birsey icin gitmiştim
Ne olduğunu bile bilmiyordum.
Bi rahatsızlık hissetmedim hiçbirzaman.
Bana krem verdi, hic kullanmadim.

Seninki nasıl. Kasiniyormu aciyormu?

Bendede varmış. Cildiyede doktor dedi geçen. Başka birsey icin gitmiştim
Ne olduğunu bile bilmiyordum.
Bi rahatsızlık hissetmedim hiçbirzaman.
Bana krem verdi, hic kullanmadim.

Seninki nasıl. Kasiniyormu aciyormu?
Kaşıntı acı gibi bir durum yok,ama yüzüm kızarıyor ve sıcaklık hissediyorum yanaklarımda.doktor roza degilsin ama cildin meyilli dikkat etmezsen olabilirsin dedi.Ben bunu farklı bir baslıga acmayi düsünüyordum ama,su yüze yaptırılan medikal kliniklerin yaptigi peelingler var yosun peeling vs onlardan yaptirmak istiyorum ama çekiniyorum.Yaptıran var mıdır acaba?

S
Kaşıntı acı gibi bir durum yok,ama yüzüm kızarıyor ve sıcaklık hissediyorum yanaklarımda.doktor roza degilsin ama cildin meyilli dikkat etmezsen olabilirsin dedi.Ben bunu farklı bir baslıga acmayi düsünüyordum ama,su yüze yaptırılan medikal kliniklerin yaptigi peelingler var yosun peeling vs onlardan yaptirmak istiyorum ama çekiniyorum.Yaptıran var mıdır acaba?
Sakin peeling isine girme cildin ince hassas Allah korusun cilt bariyerin incelir roza olursun

Rozali cilde asla
Rozaya davetiye çıkarırsın hassas ciltler asla soyucu sert uygulamalar yaptirmamali

X