Bir dönem her gün tost yediğim için bende olmuştu. Tost yemeyi kestim geçti. Gülsuyu kızarıklığı yatıştırıyor. Tavsiye ederim. Bir pamukla kızaran cildine uygulayabilirsin.Arkadaşlar Allah daha büyük dert vermesin tabiki ama benim bir haftadir canimi sıkan bir durum var. Normaldede yüzüm banyo sonrası çok.kizarirdi veya arada sıkıntı yapınca bir.kac saat kizarir geçerdi. Bu sefer cok başka oldu yanaklarımda kızarıklık yanma hissi birde içi dolu olmayan kirmizi puturler çıktı yaş 25 omru billah sivilce bilmeyen ben bu durum çokmu çok canımı sıktı. Şimdi o yanma ve kizariklik belirli saatlerde tekrarlıyor. Cildiyeye gittim işte klise şeyler güneş koruyucu baharat aci eksi.herseyden uzak.dur dedi ROZA diye krem yazdı roza baslangici olabilir dedi memnun kalmadım acikcasi doktordan pazartesi devlete gidicem ama netten araştırdım gül hastaligi çok mu çok kotu yorumlar var çok korkuyorm elimde ayna ile dolasiyorum tamamen ona odaklanmış durumdayım . Çok evhamlı biriyim ben birde okudukça yıllardır bunu yenemeyip yüzü mahfolan insanlar varmış. Çok canım sıkkın varmı aranizda bu konuyla ilgili bilgisi olan resim yuklerken sorun oluştu
Evet var evde orjinal gulsuyu ama ben halen bulamadım neden olduğunu ve bir haftadır psikolojik olarak beni cokertti hep böyle kalçakmis hissi daha kötüsü olcakmis gibiBir dönem her gün tost yediğim için bende olmuştu. Tost yemeyi kestim geçti. Gülsuyu kızarıklığı yatıştırıyor. Tavsiye ederim. Bir pamukla kızaran cildine uygulayabilirsin.
Bir haftadır bir ilerleme yok . Sanırım streste eslik ediyor .Bir bakterinin neden olduğu bir kızarıklık .Kreminizi kullanın.
Günes koruyucu kullanın .Nemlendirin .Birsey olmaz korkmayın.
Ne kadar .Sürdü ? Verdiği ilaçlar nasıldı peki kremmi hapmi?Benimde ailevi problemler olduğunda çıkmıştı doktor stres den demişti ilaç verdi geçti
O kadar hassaski cildim simdi gulsuyu surdum daha çok kızartti yaktiEvet var evde orjinal gulsuyu ama ben halen bulamadım neden olduğunu ve bir haftadır psikolojik olarak beni cokertti hep böyle kalçakmis hissi daha kötüsü olcakmis gibi
Ne kadar .Sürdü ? Verdiği ilaçlar nasıldı peki kremmi hapmi?
Sizde de sivilcemsi seyler ciktimi peki tamda bahar basi olurmuş zaten.Krem vermişti 3 ayda geçti yaz ayidi çok zorlanmıştım
Bir hafta oldu yanma.kizariklik devam.ediyorAblamda olmuştu stres demişti dr sebep olarak krem vermişti cabuk geçti..
Ben kpss ye hazırlanırken olmuştu.yuzum vücudumu kaplamıştı.kollarimsa yoktu sadece o da tuhaf.ama vücudumda vardı.dktora gittim gül hastalığı dedi.bor sürü krem jel falan verdi.hatirlamiyorum adını.1 ay falan kullandım kendiligins3n geçti.doktor çok stres olursan başlar demisti.bir daha tekrarlaması çok şükür.kafana takma. Banyoda saçını başını eğerek yıkamadı öneririm.yuzune asla kimyasal degdirme. Vücudunda da varsa zeytinyağlı doğal sabun kullanmanı tavsiye ederim. Dün jeli vücut kremi spreyi sıkma.bunlar arttırır. Vücudunda varsa atletini %100 pamuk kullan.naylon asla alma bu da arttiriyor. Dediğim gibi yüzünü sadece saf su ile yıka. Yüz yıkama jeli şampuan vs değmesin.eger yüzümü yıkamadan duramam dersen sebamed sabun öneririm.
Makyaj hiç Yapılmayacak .mi ben zayen fondöten kullanmam hiç. Ama inşallah gecer morelim aşırı bozuk ve genelde yuzumun sağ tarafı ateş.gibiBen kpss ye hazırlanırken olmuştu.yuzum vücudumu kaplamıştı.kollarimsa yoktu sadece o da tuhaf.ama vücudumda vardı.dktora gittim gül hastalığı dedi.bor sürü krem jel falan verdi.hatirlamiyorum adını.1 ay falan kullandım kendiligins3n geçti.doktor çok stres olursan başlar demisti.bir daha tekrarlaması çok şükür.kafana takma. Banyoda saçını başını eğerek yıkamadı öneririm.yuzune asla kimyasal degdirme. Vücudunda da varsa zeytinyağlı doğal sabun kullanmanı tavsiye ederim. Dün jeli vücut kremi spreyi sıkma.bunlar arttırır. Vücudunda varsa atletini %100 pamuk kullan.naylon asla alma bu da arttiriyor. Dediğim gibi yüzünü sadece saf su ile yıka. Yüz yıkama jeli şampuan vs değmesin.eger yüzümü yıkamadan duramam dersen sebamed sabun öneririm.
Fondoton ve allık sürme bence.benimde yanardıMakyaj hiç Yapılmayacak .mi ben zayen fondöten kullanmam hiç. Ama inşallah gecer morelim aşırı bozuk ve genelde yuzumun sağ tarafı ateş.gibi
Evet tek bir krem var suan pazartesiFondoton ve allık sürme bence.benimde yanardıbiliyorum o yanmayı.biraz sabret geçecek inşallah.sma sanki krem bana az geldi ne bilum başka bir doktora da git istersen.o kızarıklık ortasında döküntü oluyor ya onlar tamamen dökülmüştü jel kullanınca ama hatırlamıyorum adını ya