Royal Bone China yemek takımları

ben de kütahyanın yeni çıkan benzer modelini aldım. kabartmalı dantel gibi. bi tek seninkinin yanındaki yaldızlar yok. sen bilirsin ama birinci güzel bence. modası hiç geçmez, herşeyle uyum sağlar.

fikir verdiğin için saol cnm.sende güle güle kullan yemek takımını
benim kafam iyice karıştı iki model arasında kaldım şimdi de

buda flora sheer modeli

angelina modeli

canım bak aklıma ne geldi. sen yeni model olan ikinciyi al, bi de benim aldığımdan al. nasılsa fiyatı çok uygun. içinde kalmamış olur.
benim düğün ekimde olacak. herşeye ihtiyacım var ve aldıklarımı da nakit aldığım için bu kampanyalı takım çok işimi gördü. ilk turda acil olması gerekenleri tamamlıyayım, bir takım daha almayı düşünebilirim. yarın ya da öbür gün gelmiş olur. daha detaylı yazarım yine..

evet fiyatı çok uygun ve çok güselmiş ama 2 takım alıcam sadece.birini misafirlik ağır bişiy ,diğerini de böle modern çizgili çiçekli farklı bişiy.

bnmde düğün yaza,bende çok geziyorum heryerden nakit fiyatları alıyorum.elimde defter dolaşıp yazıyorum
nakitte çok indirim yapıyolar.ama ben daha karar veripte alamıyorum.sen neler aldın? neler kaldı?

valla şimdiye kadar çok ağırdan aldım. yavaş yavaş tutuşmaya başladım.
aldığım çok az daha. nevresimleri aldım. 5-6 tane oldu. şimdilik başka almıcam. yorgan yastık aldım. çelik tencere takımı aldım.çatal kaşık takımı bir tane aldım. porselen bunları sipariş ettim. kettle,tost makinesi, robot aldım,king kırmızı seriden. pyrex fırın kapları, cam tencere aldım. teflon alcaktım vazgeçtim seramik alıcam. mutfağım çok küçük. alıp alıp yığmak istemiyorum şimdiden. en lazımları alıp, eve yerleştikten sonra bakıcam kalanına. kalabalık bir ev istemiyorum. aldıkça paylaşırım yine. haftasonu eminönüne gidicem.

ooo baya bişiy almışsın gene. en azından geziyorsun ama bak ellerin dolu dolu eve dönüyorsun. ben geziyorum. annem eve gelince çıldırıyo 'hani gene bişiy almadık' diye.

senin düğün ne zamandı, mutfağın falan belli olduğuna göre evide ayarlamışsın maşallah Allah güle güle oturmayı nasip etsin. benim evim daha alınmadığı için elim kolum bağlı

eminönünden neler alıcaksın bu sefer? bende hafta sonu hem eminönüne, hem fatihe gidicem. artık alıcam önüne geleni, savunun leynnnn

aldıklarımın hepsini netten aldım. gezmeye vaktim yok. ucuz yakaladıkça topluyorum.
düğün ekimde olacak. ev vardı zaten. bir ihtimal yeni alınacak ama yetişmesse mevcut evde oturucaz.
dün çatal bıçak takımım geldi. birkaç bıçakta siyahlık vardı. aradım aldığım yeri. c.tesi gidicem onları değiştirmeye. gitmişken de seramik tencere tavalara, günlük yemek kahvaltı takımlarına bakmayı düşünüyorum. yalnız aldığım yerden çok memnun kaldım. bir buçuk günde eve yolladılar, adam da şaşırdı üründe sıkıntı olmasına. internete ekleyemediğimiz çok çeşidimiz var, buyrun gelin hem iade alalım, hem diğerlerini görün,olmassa paranızı iade edelim dedi. c.tesi gidip bakıcam.

bir saat önce de yemek takımım geldi. hemen koyu renk bir örtünün üstüne kurdum sofrayı sade ve kibarmış gerçekten. verdiğim paraya göre gayet iyi çıktı.annem; istiyorsan desenli başka takım da alırsın, günlüklerini 6 kişilik alırsın, biz geldiğimizde bizbizeyken bunları, diğer aldığını başka misafirlerine kullanırsın dedi. bana da mantıklı geldi. ilk etapta fazla lazım olmıycak belki ama tabak çanak 12-18 bile yetmiyor bazen evlerde. bi de bende takım takıntkısı var. hiçbirşeyin tek olmasını istemiyorum.uyumlu olsun,takım olsun....
aynı desende kahvaltı ve günlük takım bulursam cıvıl cıvıl çok mutlu olucam. ondan sonra bardaklara ve plastiklere gelicek sıra. mutfağın bitmesine pek bişi kalmamış. allah yardımcımız olsun canım. zormuş baya.

taydın güle güle kullan tabaklarını,bende bugün kütahya porselende gördüm 280 tl idi. hemde bnm almak istediklerim royal bone china takıma biraz benziyordu:)

Son düzenleme:
sağol canım darısı başına. evet evet işte o. nakitte %5 indirim yaptılar.

cnm çok merak ettim şu internetten sipariş verdiğin siteyi.bana özelden msj atar mısın?
bide ne marka aldın çatal bıçak takımını?

Son düzenleme:

Canım çok merak ettim yaa nerden aldın acaba? Hayırlısıyla kullanın aldıklarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…