aldıklarımın hepsini netten aldım. gezmeye vaktim yok. ucuz yakaladıkça topluyorum.
düğün ekimde olacak. ev vardı zaten. bir ihtimal yeni alınacak ama yetişmesse mevcut evde oturucaz.
dün çatal bıçak takımım geldi. birkaç bıçakta siyahlık vardı. aradım aldığım yeri. c.tesi gidicem onları değiştirmeye. gitmişken de seramik tencere tavalara, günlük yemek kahvaltı takımlarına bakmayı düşünüyorum. yalnız aldığım yerden çok memnun kaldım. bir buçuk günde eve yolladılar, adam da şaşırdı üründe sıkıntı olmasına. internete ekleyemediğimiz çok çeşidimiz var, buyrun gelin hem iade alalım, hem diğerlerini görün,olmassa paranızı iade edelim dedi. c.tesi gidip bakıcam.
bir saat önce de yemek takımım geldi. hemen koyu renk bir örtünün üstüne kurdum sofrayı
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
sade ve kibarmış gerçekten. verdiğim paraya göre gayet iyi çıktı.annem; istiyorsan desenli başka takım da alırsın, günlüklerini 6 kişilik alırsın, biz geldiğimizde bizbizeyken bunları, diğer aldığını başka misafirlerine kullanırsın dedi. bana da mantıklı geldi. ilk etapta fazla lazım olmıycak belki ama tabak çanak 12-18 bile yetmiyor bazen evlerde. bi de bende takım takıntkısı var. hiçbirşeyin tek olmasını istemiyorum.uyumlu olsun,takım olsun....
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
aynı desende kahvaltı ve günlük takım bulursam cıvıl cıvıl çok mutlu olucam. ondan sonra bardaklara ve plastiklere gelicek sıra. mutfağın bitmesine pek bişi kalmamış. allah yardımcımız olsun canım. zormuş baya.