Royal Bone China yemek takımları

tatlicady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
601
16
46
İstanbul
Kızlar yemek takımı modelinde kararsız kaldım.sizlere de sormak istedim. hemde modelleride paylaşmış olurum.
ben 1,2 ve 3. takım arasında karasız kaldım. Aslında en çok 1. beğendim ama burda belli olmuyor. tabakların içine dantel gibi desen vermişler
$flora sheen.jpg
$aryanie.jpg
$silver paisly.jpg

teşekkürler cnm
bende klasikçiyim galiba :75:
şuan bizim evde kare bi model var ama bulaşık makinesine tabakları yerleştiriken sorun oluyormuş.yani 2 tabak yerine anca 1 kare tabak sığıyormuş.misafire kare alırsam problem olabilir. ama günlük düşünebilirim.
peki bu tabak günlük için nasıl sence?
Eki Görüntüle 164139

teşekkürler cnm
bende klasikçiyim galiba :75:
şuan bizim evde kare bi model var ama bulaşık makinesine tabakları yerleştiriken sorun oluyormuş.yani 2 tabak yerine anca 1 kare tabak sığıyormuş.misafire kare alırsam problem olabilir. ama günlük düşünebilirim.
peki bu tabak günlük için nasıl sence?
Eki Görüntüle 164139

ay günlük için çok şiriiinn.görmemiştim daha önce bu modeli.kaç kişilik ve fiyatı ne kadar biliyor musu?

ben de günlük istiyorum.malesef 12kişilik, 6 kişilik olsa hiç düşünmem.

pasta tabaklarının resimleri yok ama onlar en güzelleri üzerinde orkideler var

Bencede yuvarlak takımların modası hiç geçmez ayrıca 1 numara gerçekten çok şık ve sade çok beğendim

benimde ELYZA yazan modelin aynısı. Sadece çizgi rengi farklı, dore,krem ve lacivert. Masaya dizdiğinde çok şık duruyor. Sanırım çeyizim diye açtığım konularda vardı resmi ;)

benimde ELYZA yazan modelin aynısı. Sadece çizgi rengi farklı, dore,krem ve lacivert. Masaya dizdiğinde çok şık duruyor. Sanırım çeyizim diye açtığım konularda vardı resmi ;)

güle güle kullan canım
profilinden çeyizine evine bakmak istedim ama koyduğun resimler bende gözükmüyor. eminim senin takımın ve evinde güzeldir

1.model cok fazla belli olmuyor dediğin gibi
ama bence en güzeli senin beğendiğindir canım içine sindiyse gerisini düşünme
bende orbit yazanı begendim.

mlk35 haklısın önemli olan bnm beğenmem gene de fikir almak istedim.
aslında yeni farklı modeller çıksın diye de bekliyorum.yeni bişiler çıkmazsa 1. olanı alıcam galiba

Son düzenleme:
senin begenmen derken ben yemek takımımı alırken iki takım arasında kalmıstım.
ikisinide cok begendim. ama şimdi diger takımı gördüğümde içim kalmıyor desem yalan değil.
hatta öyleki koycak yer problemi yaşıcak olsam bile o takımıda alabilirim :)
1. takım gercekten cok şık cok kibar.zaten eklediğin tüm modeller iyi secilmiş bence :34:

ben de kütahyanın yeni çıkan benzer modelini aldım. kabartmalı dantel gibi. bi tek seninkinin yanındaki yaldızlar yok. sen bilirsin ama birinci güzel bence. modası hiç geçmez, herşeyle uyum sağlar.

Back