Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Royal ya da o kalite yani yabancı markalar daha iyi yapıyor sanki bu işi...Royal olursa iyi olur ancak bütün fikirleri değerlendirmek istiyorum
canım ben de öyle düşünüyordum ama Roy King diye Royal'ın bi ürününü beğenip mesaj attım adamlara. adamlar çinde üretiyoruz ama sağlıklı vs dedi. Çin deyince alerji kapmış gibi oluyorum O yüzden Royal'ın kendi ürünleri arasında da milyon tane fark var...
Ama bak Cemile mantıklı geliyor bana. En azından Türk malı ve bi şey kırılsa mail atıp temin ederiz hemen
ben parama kıyamadım ama Kütahyadan aldım yine de :) Hem de ürün çok içime sindi, sevgilim de beğendi öneririm. Bak şurdan aldım: KÜTAHYA 84 PARÇA KARE BONE ALİZA - 25112
Eminönün'de tren garının karsında üst geçidin orda ki mağazalara bakabilirsin yalnız ordaki mağazalarda oldukça fiyatlıdır.
Kapalı Çarşının malatya pazarının olduğu kapısının çıkışında sarılgan ticaret var gerçi orasıda biraz fiyatlıdır ama sıkı pazarlık edebilirsin özellikle nakitte güzel indirimler yapıyorlar, orda bende Demonji markalı bone china bir yemek takımı beğendim yanlış hatırlamıyorsam 1200 yada 1300 tl idi 900 peşin 950 tl 6 taksit gibi bişey yaparız demişlerdi.
Süleymaniye camiisine çıkarken sağ kolda en son sokakta da çok güzel züccaciyeciler var orda da tibet adında bir firma var ordanda bone china tabaklar bulabilirsin.
Sarılgan Demon'ji markası bone china tabaklar satıyor. tibet ise winterbach marka bone china tabaklar var ikiside çok şık ve güzel.
Ama en uygun Royal Bone china markalı tabaklar şehreminde tünaydınlar züccaciyede var ben okadar yer geziyorum daha ordan uygun satan bir yeri görmedim a-z ye herşey var oraya bakmanı kesinlikle öneririm eğer istediğin model yoksa sipariş verirsen mutlaka getiriler ben tabak siparişi vermedim ama sattığı markalardan bir çok sipariş üzerine bana ürün getirdiler. ayrıca royal harici başka bone china tabaklarda yine orda bulabilirsin.
Canım nasıl urunler kullanıslı mı ve desenlerı cıkıyor mu kalıcı mı sıkayet var da okudum da desenlerı cıkıyor dıye cevaplarsan sevınırım kafam karıstı ne alacagım bencanım ben de öyle düşünüyordum ama Roy King diye Royal'ın bi ürününü beğenip mesaj attım adamlara. adamlar çinde üretiyoruz ama sağlıklı vs dedi. Çin deyince alerji kapmış gibi oluyorum O yüzden Royal'ın kendi ürünleri arasında da milyon tane fark var...
Ama bak Cemile mantıklı geliyor bana. En azından Türk malı ve bi şey kırılsa mail atıp temin ederiz hemen
ben parama kıyamadım ama Kütahyadan aldım yine de :) Hem de ürün çok içime sindi, sevgilim de beğendi öneririm. Bak şurdan aldım: http://www.ergunpasabahce.com/KUTAHYA-84-PARCA-KARE-BONE-ALIZA-25112,PR-16.html