• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Royal Bone China nereden bulabilirim?

kamelya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
174
1
46
Adana
Mrb kızlar,Bernardo we Cemile hariç nerden bulabilirim aynı zamanda marka fiyatını koyup karlarını çok koymadan çeşitleri de çok olan bi yer,eminönü tarafında war mıdır?

Royal ya da o kalite yani yabancı markalar daha iyi yapıyor sanki bu işi...Royal olursa iyi olur ancak bütün fikirleri değerlendirmek istiyorum

Royal ya da o kalite yani yabancı markalar daha iyi yapıyor sanki bu işi...Royal olursa iyi olur ancak bütün fikirleri değerlendirmek istiyorum

canım ben de öyle düşünüyordum ama Roy King diye Royal'ın bi ürününü beğenip mesaj attım adamlara. adamlar çinde üretiyoruz ama sağlıklı vs dedi. Çin deyince alerji kapmış gibi oluyorum :D O yüzden Royal'ın kendi ürünleri arasında da milyon tane fark var...
Ama bak Cemile mantıklı geliyor bana. En azından Türk malı ve bi şey kırılsa mail atıp temin ederiz hemen :34:

ben parama kıyamadım ama Kütahyadan aldım yine de :) Hem de ürün çok içime sindi, sevgilim de beğendi öneririm. Bak şurdan aldım: http://www.ergunpasabahce.com/KUTAHYA-84-PARCA-KARE-BONE-ALIZA-25112,PR-16.html

Son düzenleme:
Eminönün'de tren garının karsında üst geçidin orda ki mağazalara bakabilirsin yalnız ordaki mağazalarda oldukça fiyatlıdır.
Kapalı Çarşının malatya pazarının olduğu kapısının çıkışında sarılgan ticaret var gerçi orasıda biraz fiyatlıdır ama sıkı pazarlık edebilirsin özellikle nakitte güzel indirimler yapıyorlar, orda bende Demonji markalı bone china bir yemek takımı beğendim yanlış hatırlamıyorsam 1200 yada 1300 tl idi 900 peşin 950 tl 6 taksit gibi bişey yaparız demişlerdi.
Süleymaniye camiisine çıkarken sağ kolda en son sokakta da çok güzel züccaciyeciler var orda da tibet adında bir firma var ordanda bone china tabaklar bulabilirsin.
Sarılgan Demon'ji markası bone china tabaklar satıyor. tibet ise winterbach marka bone china tabaklar var ikiside çok şık ve güzel.
Ama en uygun Royal Bone china markalı tabaklar şehreminde tünaydınlar züccaciyede var ben okadar yer geziyorum daha ordan uygun satan bir yeri görmedim a-z ye herşey var oraya bakmanı kesinlikle öneririm eğer istediğin model yoksa sipariş verirsen mutlaka getiriler ben tabak siparişi vermedim ama sattığı markalardan bir çok sipariş üzerine bana ürün getirdiler. ayrıca royal harici başka bone china tabaklarda yine orda bulabilirsin.

canım ben de öyle düşünüyordum ama Roy King diye Royal'ın bi ürününü beğenip mesaj attım adamlara. adamlar çinde üretiyoruz ama sağlıklı vs dedi. Çin deyince alerji kapmış gibi oluyorum :D O yüzden Royal'ın kendi ürünleri arasında da milyon tane fark var...
Ama bak Cemile mantıklı geliyor bana. En azından Türk malı ve bi şey kırılsa mail atıp temin ederiz hemen :34:

ben parama kıyamadım ama Kütahyadan aldım yine de :) Hem de ürün çok içime sindi, sevgilim de beğendi öneririm. Bak şurdan aldım: KÜTAHYA 84 PARÇA KARE BONE ALİZA - 25112

iwwet bende beğendim senin alizeleri..Hayırlı huzurlu günlerde kullanırsın inş:)Biraz daha araştırmaya dewam olmazsa Kütahya...Teşekkür ederim:)

Eminönün'de tren garının karsında üst geçidin orda ki mağazalara bakabilirsin yalnız ordaki mağazalarda oldukça fiyatlıdır.
Kapalı Çarşının malatya pazarının olduğu kapısının çıkışında sarılgan ticaret var gerçi orasıda biraz fiyatlıdır ama sıkı pazarlık edebilirsin özellikle nakitte güzel indirimler yapıyorlar, orda bende Demonji markalı bone china bir yemek takımı beğendim yanlış hatırlamıyorsam 1200 yada 1300 tl idi 900 peşin 950 tl 6 taksit gibi bişey yaparız demişlerdi.
Süleymaniye camiisine çıkarken sağ kolda en son sokakta da çok güzel züccaciyeciler var orda da tibet adında bir firma var ordanda bone china tabaklar bulabilirsin.
Sarılgan Demon'ji markası bone china tabaklar satıyor. tibet ise winterbach marka bone china tabaklar var ikiside çok şık ve güzel.
Ama en uygun Royal Bone china markalı tabaklar şehreminde tünaydınlar züccaciyede var ben okadar yer geziyorum daha ordan uygun satan bir yeri görmedim a-z ye herşey var oraya bakmanı kesinlikle öneririm eğer istediğin model yoksa sipariş verirsen mutlaka getiriler ben tabak siparişi vermedim ama sattığı markalardan bir çok sipariş üzerine bana ürün getirdiler. ayrıca royal harici başka bone china tabaklarda yine orda bulabilirsin.

şimdi baktım Şehremin mah ismi fln mı? bahsettiğin yerin adresi Adres: Mecitbey S. N:43 Tansaş Market Arkası D:1 Uzunyusuf M. Şehremini Fatih - İSTANBUL Fatih İstanbul bu mu?

acık adres bilmiyorum fakat tarif edebilirim, çapa tıp fakültesinin karşısında başvekil caddesi vardır köşesinde bolulu hasan usta ve medilife hastanesi var, o caddeden sağı takip edip hiç bir yere sapmadan yaklaşık 500 metre kadar düz gideceksin sırasıyla migros ve ismini bilemediğim .... ağa camisini geçeceksin köşede karşına bir park çıkacak parktan sağa sapıp migrosu geçtikten sonra parkecinin sokağında en sonda (oraya gelince sorabilirsinde) karşına çıkacak bukadar anlattığıma bakma aslında çok kolay bir yer Fatih şehreminin içindende gidiliyor fakat orası birazdaha karışık

arabayla gidicem büyük ihtimal..çok teşekkür edderim inş icime sinen ucuzda olan aynı zamanda birşey bulurum:) Allah herkesin gönlüne göre wersin..

adres ve telefonunu buldum; seyyit ömer mah. mecitbey sok. no:43 şehremini/ist 212 586 33 18 bu arada tansaşın arkası demişsin migros olmuş olması lazım o.

canım ben de öyle düşünüyordum ama Roy King diye Royal'ın bi ürününü beğenip mesaj attım adamlara. adamlar çinde üretiyoruz ama sağlıklı vs dedi. Çin deyince alerji kapmış gibi oluyorum :KK70: O yüzden Royal'ın kendi ürünleri arasında da milyon tane fark var...
Ama bak Cemile mantıklı geliyor bana. En azından Türk malı ve bi şey kırılsa mail atıp temin ederiz hemen :KK34:

ben parama kıyamadım ama Kütahyadan aldım yine de :) Hem de ürün çok içime sindi, sevgilim de beğendi öneririm. Bak şurdan aldım: http://www.ergunpasabahce.com/KUTAHYA-84-PARCA-KARE-BONE-ALIZA-25112,PR-16.html
Canım nasıl urunler kullanıslı mı ve desenlerı cıkıyor mu kalıcı mı sıkayet var da okudum da desenlerı cıkıyor dıye cevaplarsan sevınırım kafam karıstı ne alacagım ben

Back