• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rowenta Lissima Ionic Clip Press Cv 9130 Saç Düzleştirici

vimjo_moderator1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
695
0
0
İstanbul
sgrowcv9130_252.jpg

İyon mucizesini kullanan Rowenta Lissima Ionic Clip Press Cv 9130 Saç Düzleştirici saçların düzleşirken eletriklenme derdine son veriyor. 2 ayrı hız ve 2 ayrı ısı seçeneğiyle her saç tipine uyum sağlayan Rowenta Lissima Ionic Clip Press Cv 9130 Saç Düzleştirici saça zarar vermeden düzleştirir.

Rowenta Lissima Ionic Clip Press Cv 9130 Saç Düzleştirici özellikleri

· 1800 W güç

· İyon teknolojisi

· Seramik kaplı plakalar

· Basınç ayarı

· Çıkarılabilir arka panel özelliği

· 2 ayrı ısı ayarı

· 2 ayrı hız ayarı

Bu ürün hakkında detaylı bilgi ve sipariş için tıklayınız

Son düzenleme:
bugun ürünüm geldi ve ilk işim hemen denemek oldu.bence ürün çok başarılı.saçı şekle girmeyen banyo sonrası uğraştıran saçlara sahipseniz çok işe yarıyor saçı yatıştırıp düz bir forma sokuyor ben tavsiye ediyorum.ancak alalade uygularsanız kuaförden çıkmış gibi fönlü bir saç beklemeyin biraz uğraşırsanız sonuç çok iyi ben tavsiye ederim:46::46:

Ben bu ürünün farklı bir modelini kullanıyorum ve çok memnunum.Diğer düzleştiricilerle bir türlü verim alamazken bu tam istediğim gibi.Hem hızlı,hem basit.Saçım önceden kabarıktı.Sürekli elektiriklenirdi ama şimdi tam istediğim gibi.Ama bu modelini kullanmadım.Pek bir farkı olacağını sanmam.

:44:canım ne konuda daha çok yorum istiyorsun onu anlayamadım.bnmde saçım kabarık ve dalgalı.wala 2 dk. da şekilli saç elde etmek istiyorsan birebir hatta saçını tarar gibi makineyi kullanırsanda iyi sonuç veriyor.kabarık ve tülerik saçla gezmektense 2 dak. tara ve çık gününü kurtarır yani öle deyim ben sana.eğer vaktin geniş olurda biraz özenle de uğraşırsan o zamanda normal kuaför fönü gibi oluor.paraya kıydım aldım.şimdi evdeki remington saç düzleştiricim ölece duruo çünkü lissimayı kullanıorum :32::32::32:

Back