lovelinya Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2008 1.524 4 116 40 Ankara 25 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lovelinya #1 Hepsiburada.com : Rowenta CF 4032 Elite Model Look Multi-Styles 8 Parça Saç Şekillendirme Seti | Sağlık ve Kişisel Bakım kızlar bu ürün nasıl sizce ? kullanan veya tavsiyesi olan var mı alıp almamam hakkında ?
Hepsiburada.com : Rowenta CF 4032 Elite Model Look Multi-Styles 8 Parça Saç Şekillendirme Seti | Sağlık ve Kişisel Bakım kızlar bu ürün nasıl sizce ? kullanan veya tavsiyesi olan var mı alıp almamam hakkında ?
lovelinya Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2008 1.524 4 116 40 Ankara 11 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lovelinya #2 kimse cvp yazmamış :) ben aldım bu aleti kızlar, çok ta güzel yapıyor maşaı da düzü de gayet kullanışlı pişman olmadım merak eden olursa :)
kimse cvp yazmamış :) ben aldım bu aleti kızlar, çok ta güzel yapıyor maşaı da düzü de gayet kullanışlı pişman olmadım merak eden olursa :)
lucina Guru Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2008 199 241 303 25 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lovelinya #3 evet kesinlikle tavsiye edilir uzun araştırmalar sonucu aldım kullandım gerçekten çok memnun kaldım (benim gibi bi becereksiz söylüyor bunu)
evet kesinlikle tavsiye edilir uzun araştırmalar sonucu aldım kullandım gerçekten çok memnun kaldım (benim gibi bi becereksiz söylüyor bunu)
D darksaga Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2011 1 0 36 Sakarya 1 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lovelinya #4 bende almayı düşünüyordum kararsızdım ama bu yorumları gördükten sonra alıcam sanırım =)
I imimosa Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2011 2 0 36 İstanbul 10 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lovelinya #5 3 senedir kullanıyorum memnunum ama düzleştirici başlığı pek iyi değil. biraz geç ısınıyor ve dümdüz yapmak için uğraşmak gerekiyor. ancak diğer başlıkları yani maşalar gayet güzel (
3 senedir kullanıyorum memnunum ama düzleştirici başlığı pek iyi değil. biraz geç ısınıyor ve dümdüz yapmak için uğraşmak gerekiyor. ancak diğer başlıkları yani maşalar gayet güzel (