Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Rotavirus asisi yaptıran varmı ?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Nazzzli

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
12
0
16
İstanbul
Araniz da rota virüs asisi yaptıran varmı?bebegim 2.5 aylik 3. ve 5.aylarda 2doz yapılıyormuş gerekliliği hakkında tereddütlerim var . Karasizim isin açığı

ben kızıma yaptırmıştım canım doktorum 3.5 ve 5.5 aylarda uygun gördü çokta yararını gördüm 1 yaşında çok ağır rota virüs oldu kızım aşısı olmasa hastanelerde kim bilir kaç gün kalırdık ama ilaçla iyileşti oyüzden öneririm.

benimde oğlum 2 aylık.. bikaç gün önce yaptırdık.. bu durumu ben küçükken yaşamışım ve çok ağır geçmiş.. yavrumda yaşamasın inşallah diye yaptırdık.. zaten ağızdan veriliyor.. 2 ve 4. aylarda yapmayı uygun gördü doktorumuz..

benimde kızım 1,5 aylık doktorumuz dün bu aşıdan bahsetti bende çok tedirginim yaptırıp yaptıramakla ilgili herkes farklı birşey söylüyor çok ikilemdeyim lütfen yaptıranlar fikir versin

arkadaşlar benim kızımda 4 aylık 5. ayıniçindeyiz doktorum 2 aylık felanken yaptırmanızı tavsiye ederim dedi yaptırdık. bi kötü yanını görmedik diğğer aşılargibi ateşfelanda yapmadı yapırmanızı öneririm. en azından sonradan Allah korusun hasta olursa neden yaptırmadım diye vicdan yapmakta var.

benimde kızım 7 gün sonra 3 aylık olacak doktorum şiddetle tavsiye etti ama bende çok kararsızım ben istanbul ethica incirlide doğum yaptım .ordaki doktorumuız şiddetle tavsiye etti şimdide cennet mh deki doğan hastanesine başladık burdaki doktorumuzda çok tavsiye etti yaptırmamızı ama acıbademdeki bi doktor arkadaşımız çocuğuna yaptırmadığını söyledi .bende o kadar karasızımki bide şu yazılanları okuyunca iyice kafam karıştı .kızlardan birisi içinde domuz dnası var diye yazmışb u doğrumu ya .

selam

bızım dr sormadı bıle yaptırcakmısınız dıye her ay gıdıyoruz kontrolu oluyo varsa asısı yapılıyor bıde nıye kararsızsınız onu anlamıyorum bu ası cocugunuzu hasta edıcek bısey olsa tamemen yasaklanır aksıne koruma amaclı yapılıyor

su domuz bılmem nıseysı var dıyen arkadasım cok tedırgınsen ac dıyanete yada sağlık bakanlığına bır telefon gercegını oğren o bunu dedı bu sunu dedı dıye kafana takma bence ıcın rahat etsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…