Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oohh ben yaptırmamıştım gerek yok diyee yaptıran arkaaşlara üzüldüm ama.
cnm en iyisini doktorun bilir ona danış...ben öyle yaptım....bizimde ilk dozu 17 mayısta kafam karıştı benimde
ben danıştım 2kez hemde adam çıldırcaktı ..hehe:)))yokmu doktoruna danışan?
neden üzülüyorsun ki bize.doktorun tavsiyesiyle yaptırdık sonuçta onların sağlığı için.ishal olsa daha mı iyi.ayrıca çevremdeki herkes yaptırdı bu aşıyı ve hiçbir yan etkisini görmediler bilhassa gidip profa sordum yaptır dedi.doktorum da ayrıca bu haberin asılsız olduğunu karalama olabileceğini söyledikten sonra yaptırdım içim gayet rahat şuan.sen de boşuna üzülme bize bence guclubacismile
bazı yorumları çok şaşırarak okudum.. aşıyı yaptırmadığına sevinen ve yaptıranlara üzülen arkadaşlar!!, diğer yaptırdıkları aşıların içeriklerini çok iyi biliyorlar sanırım.. ya da kendilerinin doktorları çok bilgili bilemiyorum.. çünkü benim doktorum yaptırmamızın çok faydalı olacağını, kendi oğluna seneler evvel gerek görmediği için yaptırmadığını (ki benim ilk oğluma da gerek görmemişti, ucuz atlatmışız) ve çocuğunun rota virüsü yüzünden 10 gün hastanede yatıp, 7 kilo kaybettiğini söyledi.. ben yaptırdım, hem de bizzat bu işin uzmanlarına danışarak..
tutun ki böyle bir durum var.. nedir risk? tehlikesi ne?
ülkemizde bir domuz gribi aşısı çıktı.. riskler söylendiği halde binlerce insan bu aşıyı oldu..
yaptırırsınız- yaptırmazsınız sizin tercihiniz-sizin alacağınız risk.. ama yaptıranlara da ebola virüsü kapmış gibi davranmayın lütfen.. henüz gerçekliği saptanmamış bir konu için tartışmaya gerek yok kanımca :1closedeyes:
konu kapatılırsa şaşırmayın.modumuza istekte bulundum...
neden üzülüyorsun ki bize.doktorun tavsiyesiyle yaptırdık sonuçta onların sağlığı için.ishal olsa daha mı iyi.ayrıca çevremdeki herkes yaptırdı bu aşıyı ve hiçbir yan etkisini görmediler bilhassa gidip profa sordum yaptır dedi.doktorum da ayrıca bu haberin asılsız olduğunu karalama olabileceğini söyledikten sonra yaptırdım içim gayet rahat şuan.sen de boşuna üzülme bize bence guclubacismile
:S haydaa biz olmuştuk oğlum 7,5 aylık ve yaklaşık 3 haftadır sürekli bitmeyen ishali var ateşi de çıkıyor hastanede de kaldık acaba bu aşının etkisi yokmu ya da bizim durum farklı mı offfffffff annelik ne zormuş