• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rota virüsü

meltem-345

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
140
43
18
29
Yaa bebeğim 29 günlük sadece anne sütü alıyor.Gece çok sıcak diye zıbınla yatırmıştım kakası bezinden çıkmış uyandığımda eline kakası bulaşmıştı ağzına götürdü mü diye endişeleniyorum.Ağzına götürdüyse kendi kakasından Rota bulaşır mı ☹️

Yaa bebeğim 29 günlük sadece anne sütü alıyor.Gece çok sıcak diye zıbınla yatırmıştım kakası bezinden çıkmış uyandığımda eline kakası bulaşmıştı ağzına götürdü mü diye endişeleniyorum.Ağzına götürdüyse kendi kakasından Rota bulaşır mı ☹️
Rota bebeğe nereden bulaşacak ki? Onun için bebeğin rota kapmış olması gerekmiyor mu? Yanlış mı biliyorum

Rota bebeğe nereden bulaşacak ki? Onun için bebeğin rota kapmış olması gerekmiyor mu? Yanlış mı biliyorum
İnternette dışkı yoluyla bulaşır yazsını gördüm o yüzden endişelendim bebeğimin bir hastalığı yoktu şükür evdeyiz sürekli kimseylede temasımız olmadı beni emiyor sadece eline bulaştırmış gece kakasını elini emmesinden endişe ettim sormak istedim

bebekte hastalık olsaydı dışkıdan bulaşırdı. hastalık yoksa dışkısında bulaşmaz diye biliyorum. yani virüs olan bir dışkıdan bulaşır.

Bebeğinizde şuan rota virüsü var mı? Eğer yoksa kendi kakasından bulaşmaz rotali dışkıya temas olursa bulaşır mesela anne bebek bezini değişirken dışkıya temas olursa anneye geçebilir vs gibi. Kendi kakasından bi şey olmaz merak etme sindirdiğini tekrar almış oluyor

Bebeğinizde şuan rota virüsü var mı? Eğer yoksa kendi kakasından bulaşmaz rotali dışkıya temas olursa bulaşır mesela anne bebek bezini değişirken dışkıya temas olursa anneye geçebilir vs gibi. Kendi kakasından bi şey olmaz merak etme sindirdiğini tekrar almış oluyor
Bebektede bende de bir hastalık yok şükür virüste yok 🤲🏻

Back