• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Rota Virüsü aşısı yaptıran varmı aranızda arkadaşlar....

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

ysmnarl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
58
0
26
merhaba arkadaşlar bebeğim 3,5 aylık rota virüsü aşısı yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran varmı?
geç mi kaldım acaba?

merhaba arkadaşlar bebeğim 3,5 aylık rota virüsü aşısı yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran varmı?
geç mi kaldım acaba?

evet hemde 2 doz 3 aylıktı yaptırdığımda. sağlık ocakları yapmıyor bildiğim kadarıyla özel de yapıyorlar

geç mi kaldım acaba?

Bizim dr 3 ve 5 ayda yapalim dedi bence hemen dr danis
Bizde asi zamanini bekliyoruz daha 2 haftamiz var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizim dr 3 ve 5 ayda yapalim dedi bence hemen dr danis
bizde asi zamanini bekliyoruz daha 2 haftamiz var

ilk dozu geçti galiba ama yinede şansımızı denemek istiyorum.
Erkek çocuğun gelişimi geç olduğunu söylediler belki bu yönde olabilir die düşündüm.
Birde benim oğluşum 36 haftalık dünyaya geldi:))

Erkek çocuğun gelişimi geç olduğunu söylediler belki bu yönde olabilir die düşündüm.

Benim kizimda :)
Belki hala zamaniniz vardır sor bakalım

aceleciler:))
siz yaptırdınızmı aşısını?

Merhaba bende yaptırdım rota virüs aşısını 6. Aya kadar yaptırmak gerekiyomuş bebeğim 3 aylıkken 1.dozu yaptırdık 2.dozuda bugünlerde yaptırıcaz şuan 5 aylık kızım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu rota virüs aşısı aynı şey sanırım ishal aşısı dendi, yapıldı 3.ve 5.ayda yapılıyormuş 130 TL verdik gereksizmis gibi göründü ilk başta ama demin yorumları okuyunca gerekli olduğunu anladım.

Be. Yaptırmişitim.iyiki yaptırmişim çunku yaşina 2hafta kala rotavirus oldu hastanede yattı.iyiki yaptırmişim.5günde atlattı.ben öneririm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bu aşı ateş yapmıyor ama karma aşı dedikleri aşının içindeki verem aşısı ateş yapıyor aşıya gitmeden önce ateş düşürücü şuruptan sen iç ,bir çay kaşığıda bebeğine ver aşıdan geldikten sonra da yine bir çay kaşığı ver ilk üç gün önemli günde üç taneye kadar verebiliyor muşsun ateş düşürüçü şuruptan bir tatlı kaşığıda sen iç sütünden bebeğe geçer rahatlatır ben öyle yaptım şükür ateşimiz 37 dereceyi geçmeden atlattık

Benim bebeğim iki yaşına girmek üzere ilk doktorumuzdan rotavirüs aşısını duyar duymaz yaptırmıştım

Çünkü ablamın çocuğu küçükken bu aşı yoktu ve yeğenim 3 yaşındayken bu virüse yakalanmıştı hastanede yatmıştı 3 gün ve acaip bulaşıcı birşey yeğenimden ablama geçti ben yanlarına yardıma gittim ve banada bulaşmıştı.benide hemen acile kaldırdılar bir hafta boyunca yemek yemeden istifra etmiştim bu küçücük çocuk nasıl dayandı bu hastalığa diye şaşırmıştım .

Doktorumuz çocuk bu virüse yakalansa bile aşı sayesinde hafif atlatır ayakta geçirir demişti.Heleki şimdi okul çağı daha erkene düştü ne anlar çocuklar hijyenden bence yaptırmalısın .

bende yaptırdım oğluma geçen ay ilk dozunu duyduguma göre sağlık bakanlığının aşıyı karşılamamasının sebebi maliyetin yüksek oluşuymuş eğer doğruysa üç kuruş için çocuklarımızn sağlığını riske atıyorlar

Biz 2 aylıkken ilkini 10 gün sonra 4 aylık olacak ikincisini yaptıracağız. sağlık ocaklarında henüz ücretsiz olmadığı için yapılmıyor sanırım hastanelerde ücretli yaptırabilirsiniz. Hastalığı zaten arkadaşımın çocuklarından biliyorum, doktorumuz önermişti bizde yaptırdık. Özel sağlık sigortamız olduğu için para ödemedik.

bizde yaptırıcaz. Doktorumuz 3 ve 5 inci aylarda çift doz olarak yapıldığını söyledi. Eczaneden satın alıp sağlık ocağında yaptırabiliyorsunuz. Ağızdan damla şeklindeymiş yalnız damla damlatıldıktan sonra yarım saat kusmaması gerekiyormuş. Hemşiremiz öyle söyledi bilginiz olsun

biz de yaptırdık. doktorumuz yaptı, bebeğim bir damla bile ağzından çıkartmadı. arkadaşımın çocuğu aşı yapılmamış o virüs yüzünden 10 gün hastanede yattı

bir hafta önce bebeğime rota virüsü aşısı yaptırdım.bir haftadır karın ağrısı ve gazı var,çok huzursuz.bu yan etkileri yaşayan var mı acaba,ara ara pişman oluyorum yaptırdığıma :(

Back
X