Merhaba Kader Arkadaşlarım,
biz üç sene önce ROSİ konusunu kritik bir şekilde sorguladığımızda, çünkü sorduğumuz sorulara cevap alamadığımız için, bilimsel araştırıp sunduğumuzda, maalesef gene burada da hamile olduğunu, daha sonra ama gidişattan haberdar etmeyen kişiler bulunmakta. Bunlar gene bazı merkezlerden diye düşünüyorum, çünkü bizim uluslararası araştımamız bu ROSI tekniği hiç biryerde ne tedavi ne de deney olarak uygulanmamaktadır. Sade Japonya'da Tanaka'dan hariç Türkiye'de üç merkez uygulamaktadır, bu merkezlerin de aralarında bir bağ olmaktadır. Avrupa ve Amerika'da uygulanmamaktadır, neden acaba, bu işte madem bu kadar büyük bir imkan var?
Daha önce bunu dile getirdiğimizde WhatsApp gruplarından ve merkezlerden altıldık, derin detaya girdiğimiz için. Ama biz sağlığımızı hem kendimizin hem eşimizin, yolda bulmadık, paramızı da. Sizin de bildiğiniz gibi eşlerimizde de bir mikro tese yapılmakta, bazılarımızın eşleri kadın hormonları almakta, bu onların sağlıkları için ne anlama gelmekte? Bildgiğiniz üzere bunlar hiç alakasız, bilimsel olmayan genetik testler de yapıyorlar, isim vermek istemiyorum. Bir merkezdeyseniz bu adamla karşılaşmışsınızdır, sekreteri de maşallah ikinci profesör, kanser hücreleriyle alakalı genetik tesleri bir dedemden kalmış laboratuarda gerçekleştirmekteler. Sağlığınıza ve paranıza dikkat edin, üçkağıtcılara yedirmeyin!!! Ankara'daki bir merkez Eshre'ye bir makale abstractum sundu, ama hala abstractum'da kaldı. ALOOOO, Eshre (European Society of Human Reproduction and Embryology) bir sonuç bekliyor!!!!
Merhaba Arkadaşlar, ben burada yeniyim, biliyorum, hepimizin umudu aynı ve inşallah dualarımız kabul olur. ROSİ konusunda bizim umudumuzla çok oynandı diye düşünüyorum. Bizim ROSİ tecrübemiz: Biz Ankara'da iki defa güya ROSİ (round spermatid injection) yaptırdık. En sonunda, yani bizim tekrar...
Biz oradaki, Eshre'deki profesörlerle iltibata geçip görüştük, onlar gülmekte bu makale hakkında. İkinci sömesterdeki öğrenci bile yapmaz bunu dediler, Türkiye'de para için yapıldığını ve insanların sağlıklarıyla oynadıklarını söylediler. İsterseniz yukardaki link üzerinden bu abstractuma ulaşabilirsiniz. Bu merkezin, biz Türkleri, böyle tanıttıkları için, kendimden utandım. ROSİ yöntemi hala kullanılmakta ve insanlar mağdur edilmekte, dur diyen yokki. Artık yeter!!!! Bu konuyla alakalı bizim işimiz bitti, ama siz ve sizden sonra gelenler mağdur olmasın, bunu okumayanlar bunu bilmeyenler bu kişilerin tuzağına düşecekler........Bunu insanlık görevimiz olarak önlemek istiyoruz!!!!!!!