Rosi yöntemi ile hamile kalan var mı?

-natura-

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
14
12
8
34
Yeni yöntemler diye insanlar kandırılıyor ama gerçekten rosi ile hamile kalıp doğum yapan var mı acaba? Varsa hangi klinikte yapıldı neler yaşadı. Yaşayanlar yazabilir mi.

Merhaba bizde düşünüyoruz rosi yöntemini. konuyu hortlatayım dedim. cidden rosi ile hamile kalan var mı

Merhaba bizde düşünüyoruz rosi yöntemini. konuyu hortlatayım dedim. cidden rosi ile hamile kalan var mı
Rosi yöntemi ile baya reklam yapan Centrum clinicte hocanın bize söylediği sebebi bilinmeyen şekilde rosi yönteminde embriyonun kaliteli bile olsa tutmaması. Belki milyonda bir gerçekleşiyordur. Sürecin sonuna kadar dünya işlem yapıp embriyo çok kaliteli çok iyi diye devam ettiler ve transfer öncesi aslında transfer etmesek mi etsekte nasılsa tutmayacak imasında bulundular. Türkiyede yasak olduğu için kıbrıstan sperm satın almaya yönlendirdiler.

Rosi yöntemine başlamadan herşeyi konuşup başlayın sonra büyük hayal kırıklığı yaşanıyor, tabi maddi olarakta tüketiyorlar. Centruma kesinlikle gitmeyin derim. Hatta bir keresinde donma çözülme esnasında emriyo bozduklarını son dönemde çok başarılı olamadıklarını tesadüfen whatsapp gruplarından doktorun sesli mesajından duydum.

Merhaba Kader Arkadaşlarım,

biz üç sene önce ROSİ konusunu kritik bir şekilde sorguladığımızda, çünkü sorduğumuz sorulara cevap alamadığımız için, bilimsel araştırıp sunduğumuzda, maalesef gene burada da hamile olduğunu, daha sonra ama gidişattan haberdar etmeyen kişiler bulunmakta. Bunlar gene bazı merkezlerden diye düşünüyorum, çünkü bizim uluslararası araştımamız bu ROSI tekniği hiç biryerde ne tedavi ne de deney olarak uygulanmamaktadır. Sade Japonya'da Tanaka'dan hariç Türkiye'de üç merkez uygulamaktadır, bu merkezlerin de aralarında bir bağ olmaktadır. Avrupa ve Amerika'da uygulanmamaktadır, neden acaba, bu işte madem bu kadar büyük bir imkan var?

Daha önce bunu dile getirdiğimizde WhatsApp gruplarından ve merkezlerden altıldık, derin detaya girdiğimiz için. Ama biz sağlığımızı hem kendimizin hem eşimizin, yolda bulmadık, paramızı da. Sizin de bildiğiniz gibi eşlerimizde de bir mikro tese yapılmakta, bazılarımızın eşleri kadın hormonları almakta, bu onların sağlıkları için ne anlama gelmekte? Bildgiğiniz üzere bunlar hiç alakasız, bilimsel olmayan genetik testler de yapıyorlar, isim vermek istemiyorum. Bir merkezdeyseniz bu adamla karşılaşmışsınızdır, sekreteri de maşallah ikinci profesör, kanser hücreleriyle alakalı genetik tesleri bir dedemden kalmış laboratuarda gerçekleştirmekteler. Sağlığınıza ve paranıza dikkat edin, üçkağıtcılara yedirmeyin!!! Ankara'daki bir merkez Eshre'ye bir makale abstractum sundu, ama hala abstractum'da kaldı. ALOOOO, Eshre (European Society of Human Reproduction and Embryology) bir sonuç bekliyor!!!!

Biz oradaki, Eshre'deki profesörlerle iltibata geçip görüştük, onlar gülmekte bu makale hakkında. İkinci sömesterdeki öğrenci bile yapmaz bunu dediler, Türkiye'de para için yapıldığını ve insanların sağlıklarıyla oynadıklarını söylediler. İsterseniz yukardaki link üzerinden bu abstractuma ulaşabilirsiniz. Bu merkezin, biz Türkleri, böyle tanıttıkları için, kendimden utandım. ROSİ yöntemi hala kullanılmakta ve insanlar mağdur edilmekte, dur diyen yokki. Artık yeter!!!! Bu konuyla alakalı bizim işimiz bitti, ama siz ve sizden sonra gelenler mağdur olmasın, bunu okumayanlar bunu bilmeyenler bu kişilerin tuzağına düşecekler........Bunu insanlık görevimiz olarak önlemek istiyoruz!!!!!!!

Bizde 22 ocak ta rosi transfer oldum sonuç tabiki negatif benimde kafamda çok soru var ve gerçekten umuylarimizla oynuyorlar özelden iletisime geçebilir miyiz

Rosi yöntemini deneyimleyen başka kimse yok mu acaba, herkes sonuçlarını gidilen merkezleri paylaşsa en azından belki okuyacak 1 kişi için fayda sağlar. Bu tuzak böyle devam edecek. İnsanların umutları ile oynanıyor “centrum clinic/tüp bebek merkezinde” whatsapp gruplarında kendi aralarında zaten başarısız olduklarını birbirlerine söylüyorlar ben kulaklarımla duydum, ama yüz yüze bizlere muhteşem herşey harika deniliyor. Daha fazla insan üzülmesin ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…