- 17 Nisan 2007
- 232
- 0
- Konu Sahibi butterfly84
arkadaşlar rosenses die bi ürün var tamamen güllerden yapılmış kullanan varmı?almayı düşünüyorum fikir verirseniz sevinirim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çok özel bakım kremi.fransız sanatçı mirelle matteu vischi ile onu kullanıyormuş bir ropörtajında okudum..ıspartadan özel yolluyorlarmış kendisine
ve daha bir çok kişi kullanıyor.
ama yüz yıkamak için erkek traş kremi öneririm.:):)çok faydalı inan
yaa canım peki bu buğday yağını akşam yatarken sürüyoruz sabaha kadar duruyomu yani bi zararı olmuyomu sabaha kadar bekleyince??ama kesin denicem bıktım şu çillerden.. ayy çok mutlu oldum teşekkürler:teytey: :teytey:yeşilimden kapmıştım bende memnun kaldım çok iyi bi urun, krem gül suyu süt ve duş jelini aldım hepsi de güzel ürünler, ciller için buğday yağı kullanıyorum, sabah akşam olmak üzere düzenli kullanıyorum akşamları buğday yağını sürüyorum cilt mermer gibi walla tavsiye ederim
canım şimdi çarşıdan geldim bugday yagını aldım bakalım aksama denicem inşallah faydası olur teşekkür ederim:içelim:hayır canım hiç zararı yok öyle sandığın gibi bıc bıc yağ içinde kalmıyorsun ince bi tabaka halinde al pamuğa sür ciildine sonra parmak uçlarınla yanaklarına göz çevrene masaj yap sabahta sürebilirsin bi zararı yok yağ içinde kalmıyorsun yani cilt emiyo sabah kalk yıka yuzunu bişi yok sabahtan sürersende bişi olmaz doğal yağ bi zararı yok buğday yağı sadece çiller için kullanmıyorum göz çevresi çizgileri ve morluğuna ayrıca nemlendirici olarak kullanıyorum
sivilce izi için kantaron yada portakal yağı kullanabilirsin, hem kurutur hem izi azaltır benim 1 senedir hafifletmeyi başaramadığım izler biraz gitti, yanak bölgemde vardı roakutan kullanmıştım geçti ama izi kaldı pata kremler föndötenler işe yaramadı yani sadece kapatıyordu doğal yağlara başladım ama düzenli kullandım amacım ince çizgiler ve morluktu baktım epey faydalı umarım sizinde işinize yarar kızlar