kullanmadığım temizleyici kalmadı ki..şuan da çay ağacı özlü toniği kullanıyorum..pamuk resmen simsiyah oluyor,düzenli de kullanıyorum..anlayamadım bi türlü zaten..
Markası ne canım kullandığın toniğin?
Bu arada ben yıllar önce Rosense'ın köpüğünü aldım, ama çöpe attım sonradan. Cildim yağlı olduğu için yağını bile temizleyemiyordu.
Yağlı ciltliysen alma derim.
markası golden sun..çöpe attığına inanamıyorum..kadın o kadar övdü ki hatta yüzümde uygulamayı teklif etti,acil bi işim olduğu için reddettim..yağını temizleyemediğini nereden anladın?şöyle bişe var çünkü:cildin altındaki yağı temizlerken,yağ öncelikle cildin üstünde sivilce olarak çıkıyor,yani sivilcede artış olabilir..daha sonra düzenli kullanımda sivilceleri kurutuyor..sende böle bişe mi oldu yoksa??doğru olan bu çünkü..vereliniortak
Yok canım sivilceye falan neden olmadı, zaten çok uzun süre kullanmadım.
Yüzümü yıkadıktan sonra cildimdeki yağı temizleyemediğini hissediyordum. Benim cildime göre çok yetersiz bir ürün.Belki de cildim yağlı diye ben memnun kalmadım.
2 şişe gülsuyunu bitirdim güya gözenekleri kesinlikle kapattığı iddia ediliyor, ama aksine daha da açtı gözeneklerim daha belirgin. hale geldi.
Rosense bayisine gittim durumu anlattım, ilginç falan dedialsanaalsanasmile Toniğini önerdi onu da alıp kullandım bitirene kadar sıfır etki.
Yani ben rosense ürünlerini hiç mi hiç beğenmedim asla almam başka bir ürününü.
Ayrıca %100 doğal olduğu iddia ediliyor ama ürün içeriklerine göz atarsanız, hiç bilgisi olmayan biri dahi anlayabilir diğer kimyasal dolu ürünlerden bir farkı olmadığını.
Satış yapmak için elbette övecek ürününü tercih senin canım. Kişisel bakım ürünleri böyledir zaten birine iyi gelen başka bir cilde hiç yaramayabilir. Deneyerek görebilirsin ancak.
köpüğü nasıl kullanıyodun,yazar mısın??köpük cilde sürüldükten sonra su ile yıkıyosun di mi??
island saol cevabın için,sanırım başka kullnan yok
markası golden sun..çöpe attığına inanamıyorum..kadın o kadar övdü ki hatta yüzümde uygulamayı teklif etti,acil bi işim olduğu için reddettim..yağını temizleyemediğini nereden anladın?şöyle bişe var çünkü:cildin altındaki yağı temizlerken,yağ öncelikle cildin üstünde sivilce olarak çıkıyor,yani sivilcede artış olabilir..daha sonra düzenli kullanımda sivilceleri kurutuyor..sende böle bişe mi oldu yoksa??doğru olan bu çünkü..vereliniortak
ben uzun süre kullandım fena değildi am çok kuruttu..
amway kullanıyorum şimdi..