anlaşılan kimse rosacea falan değil..ohhh ne güzel..sizin adınıza çok sevindim..Hoşçakalın..
annemde var canım rosacea rahatsızlığı
bu bahsettiğin şey gül hastalığı denen şseyse bende de vardı geçti
cnm gül hastalığı vücutta çıkarr bir süre sonra ilaç kullanmasanda geçer..ama akne rozasea yüzde çıkar ve geçmesi zor bir rahatsızlıtır..eğer yüüzünde varsa bize yardımcı olabilirsin ama vücudunda geçirdiysen o bizimki ile aynı değillll ne yazıkki
canım benımde yıllarca gıtmedıgım cılt doktoru kalmamıstı hep ılac verdıler kullandım gectı bırakınca ıne cıkmıstı en son gecen hafta bor doktora gıttım bana rızasea var dedı roza krem ve ılac verdı bırde gunesten koruyacaksın dedı cunku benumkı yazın artıyor ama netten baktım benımkı ole kırmızı gıbı degıl ama anlmamadım neyse yınede gunesten korucam cunku benım yazın artıyor ben hep gunes denız falan ondan dıyodum bıde bunu denıcem
bende de var akne rosasea ne kullanıyor annen cnm geçirdimi peki merak ettim ben haa uğraşıyorumda(([/QUOT
eskiye göre daha iyi ve hatta bana koydular aynı teşhisi sen naptın geçirebildinmi
bende bugün doktora gittim ve gül hastası olduğumu öğrendim kollarımda bacaklarım karnımda ve sırtımda var korkum yüzümde de çıkar mı bilgisi olan var mı
yani yüzde çıkan ayrı vücutta çıkan ayrı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?