- 27 Kasım 2022
- 12
- -1
- 6
- 25
- Konu Sahibi Anonim 163848Zc
Merhaba hanımlar size birazcık korktuğum aslında boşa endişe edip boşuna stres yaptığım bir konuya değinmek istiyorum Rop muayenesi Ben 35+2 de doğum yaptım 2100 Gr olarak 14 gün küvozde kaldı bebegim entube oksijen desteği alarak ve yüksek enfeksiyon vardı vücudunda çok şükür sonunda yavruma kavuştum ama bize bu sebeplerden dolayı göz muayenesi olmasını söylediler tabi bende direk bunu araştırmaya geçtim izlediğim edindiğim bilgileri düşününce sürekli ağlayarak canı acıyacak diye kendimi yedim bitirdim ama bugün aslında hiç öyle olmadığını görünce boşuna hem kendime hem de bebeğime stres yaşattım muayene steril ortamda yapılması gerektiği için yenidoğan yoğun bakımda alındı yarım saat gözlerine damla damlatma süresi var hem göz bebekleri büyüsün diye hem de uyuşsun diye çünkü muayene edilirken aparat takılıp bakılacak korkmayın acı yok eğer emzik kullanıyorsa bebeğimiz verin daha sakin oluyorlar derken 2 dakika içinde verdiler bebişimi bana benim yaptığımı siz yapmayın sağlıklı olsunlar bize yeter