- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
- Konu Sahibi pearlpearl
-
Evet biraz şans işi gerçekten. Teşekkür ederim yorumunuz içinBende şu an iyi bir marka var. Annemde dandik bişey vardı. İnan onunki harika benim blender biraz performansı düşük watt olarak daha yüksek yazdığı halde. Tamaaaamen şans işi. O yüzden marka öneremiyorum. Ama blender setinde rondo oluyor ayriyetten almana gerek yok
Biz fındıkçıyız ailelerden üstte kalırsa büyük parçalar azcık sallayıveriyon iniyo alta.Evet biraz şans işi gerçekten. Teşekkür ederim yorumunuz için
Setlerde rondo var ama büyük hazneli. Ben ayrıyeten mini rondo istiyorum kuruyemiş öğütmek için. Büyük haznede fındık fıstık öğütmek zor olur.
Haklısınız ihtiyaç duydukça almak en iyisi. Bizim evde yıllardır var hep kullanırız elimizin altındadır, o yüzden kendime de almak istedim ama bulamadım aynısından. Önemli bir ihtiyaç değil ilk başta, bekleyebilir elbetBiz fındıkçıyız ailelerden üstte kalırsa büyük parçalar azcık sallayıveriyon iniyo alta.Çok sık kullanmayacaksınız bence gerek yok. Valla kendi evimize evlendik. Eşimin işi gereği kiradayız başka şehirde 1.5 senedir sığamıyorum mutfağa. Çok çok ana ihtiyaçları almak lazım sonra ihtiyaç duydukça alınır.
Evet ben de bir fark göremedim, emin de olamadım. Tefal gerçekten güven veriyor. Yorumunuz için teşekkür ederimöncelikle elektirikli ev aletlerinin hepsi gerçekten ama gerçekten şans işi.. kimine iyi gelen kimine gelmiyor..
ama benim küçük ev aletlerimin hepsi tefal.. bende Tefal Activflow serisinden almıştım 1000 ve 15000 arasında çok farken birşey yok emin olun...
Tefalin her türlüsü çok iyi.. aşırı memnunum gönül rahatlığı ile alabilirsiniz set halinde zaten ayrı ayrı almanıza gerek yk
Mrb naptiniz hangi marka blender seti aldiniz?ben de cok kararsiz kaldimBaşka kimse yok mu blender seti tavsiye eden/etmeyen? Braun Multiquick seti de cezbetti beni ama bilemedim.Kullananlardan yorum bekliyorum
Hala almadım benMrb naptiniz hangi marka blender seti aldiniz?ben de cok kararsiz kaldimtefal masterblend activflow ve braun multiquick arasinda
Tefalden aldığım tava dışında hiç bir ev aletinden memnun kalmadım braun u onerebilirim blender için. Şimdiden hayırlı olsun
Ben Tefal activflow 1000 watt olanı kullanıyorum memnunum. Bence ayriyeten rondo almaya da gerek yok, bu modelin haznesi çok büyük değil öğütmede sorun çıkmıyor, büyük tane kalınca karıştırıp tekrar çekince halloluyor zaten
Hala almadım bensanırım şansa bırakıp bunlardan birini alacağım ben de
Alır almaz yazacağım burayaben de hâlâ arastiriyorum alinca ha ber edin
Ben aldimAlır almaz yazacağım buraya
Oooo hadi hayırlı olsunBen aldiminternet uzerinden braun multiquick 9097x....ins. memnun kalirim bi de daha once hic alisveris yapmadigim bir siteden ... umarim gelir
Coook tesekkurlerOooo hadi hayırlı olsun ♥gelir gelir kötü düşünmek yok kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum
Bugun geldi kavustum blenderimaOooo hadi hayırlı olsun ♥gelir gelir kötü düşünmek yok kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?