S Sevdeerva Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2019 87 19 38 8 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdeerva #1 Arkadaslar kayınvalidemde romatizma var aşagının birazı şişti ne gibi tedavi uygulabiliriz doğal başka ilaçlarla etkileşime girmeyecek
Arkadaslar kayınvalidemde romatizma var aşagının birazı şişti ne gibi tedavi uygulabiliriz doğal başka ilaçlarla etkileşime girmeyecek
A Atas0707 Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2021 120 190 18 37 8 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdeerva #2 Sevdeerva .!.: Arkadaslar kayınvalidemde romatizma var aşagının birazı şişti ne gibi tedavi uygulabiliriz doğal başka ilaçlarla etkileşime girmeyecek Genişletmek için tıkla... Ben anneme wicks sürüyordum işe yarıyor ağrı da şiş de geçiyordu
Sevdeerva .!.: Arkadaslar kayınvalidemde romatizma var aşagının birazı şişti ne gibi tedavi uygulabiliriz doğal başka ilaçlarla etkileşime girmeyecek Genişletmek için tıkla... Ben anneme wicks sürüyordum işe yarıyor ağrı da şiş de geçiyordu
S Sevdeerva Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2019 87 19 38 9 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdeerva #3 Atas0707 .!.: Ben anneme wicks sürüyordum işe yarıyor ağrı da şiş de geçiyordu Genişletmek için tıkla... Deneyelim bklm
Atas0707 .!.: Ben anneme wicks sürüyordum işe yarıyor ağrı da şiş de geçiyordu Genişletmek için tıkla... Deneyelim bklm