• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romatizmal olmayan sakroiliit

zeynep ebrarr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2023
2
3
1
30
Arkadaşlar nisan ayında kalcamda sakroiliit oldugu anlasildi. Romatizmal degilmis suan icin soylenen bu. Hamilelik gecirmedim fakat vucuduma cok yuklendim ve sivilce ilaci kullandim. Bunlardannkaynaklanabilirmis. Bunu yaşayıp atlatan var mı aranızda ?

Romatoloji doktorum öyle olmadığını düşündüğünü söyledi. Tabi hala takibi altındayım. Ve birsüre daha takip etmesi gerekiyor
Doktorunuz bilir tabi ama uzun zaman sonra tanı alan biri olarak söyleyebilirim ki romatizmanın çok çeşidi var ve ayrıca hastalık başlar başlamaz birşeyler pozitifleşmiyor hemen bu yüzden doktorlar da tanı koymakta zorlanıyorlar. Ne şikayetiniz vardı sizin

Arkadaşlar nisan ayında kalcamda sakroiliit oldugu anlasildi. Romatizmal degilmis suan icin soylenen bu. Hamilelik gecirmedim fakat vucuduma cok yuklendim ve sivilce ilaci kullandim. Bunlardannkaynaklanabilirmis. Bunu yaşayıp atlatan var mı aranızda ?
Herhangi bir düşme tarzı travmaya maruz kaldınız mı

Benim eşimde artrit romatizma var yani iltihaplı ve bu romatizmanin yüzlerce çeşidi varmış 1 yıl sonra anca tanı kondu ilaç tedavisi ile düzeldi ama doktor tekrarlayabilir dedi .. doktorunun oyle olmadigini düşünüyorum demesi tuhaf.. olmaz başka doktora gitmeni tavsiye ederim bizde cok doktor gezdikk

Doktorunuz bilir tabi ama uzun zaman sonra tanı alan biri olarak söyleyebilirim ki romatizmanın çok çeşidi var ve ayrıca hastalık başlar başlamaz birşeyler pozitifleşmiyor hemen bu yüzden doktorlar da tanı koymakta zorlanıyorlar. Ne şikayetiniz vardı sizin
Size özelden mesaj gönderdim, dönüş yapabilir misiniz rica etsem.

Geçmiş olsun, şikayetleriniz neydi acaba?

Back