ROMATİZMA VE GEBELİK

hayat16

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
35
1
18
ARKADAŞLAR BEN 2 YILDIR RAMOTOİD ARTİRİT TEDAVİSİ GÖRÜYORUM. 9 AYDIRDA BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM. FAKAT GEBE KALAMIYORUM. ROMATİZMA DEĞERLERİMİN YÜKSEK OLUŞU GEBELİĞİ ENGELLİYOR MU ACABA? ROMATİZMA HASTASI OLUPTA GEBE KALAN VE BU SÜRECİ BENLE PAYLAŞMAK İSTEYEN OLURSA ÇOK SEVİNİCEM...

Bende Romatizma hastasıyım 1 ay hastanede yattım bu yüzden Kulak zarı ameliyatı oldum..2 Seneden beri gebe kalabilmek için tedavi görmüyorum.. Bence iyi bir Dr git...

İYİ BİR KADIN DOĞUMCUYA MI GİTMELİYİM?YOKSA ROMOTOLOGA MI? SİZİN ROMATİZMA ÇEŞİDİNİZ NEDİR?

Ben foruma sonradan kayıt olduğum için bunları yeni görüyorum, elbette romatolog'a esas olarak görünmelisiniz. Bir çok ilacın gebelikte kullanımı gözden geçirilmesi gerekir.

Uludağ Ünv.Araştırma hastanesinde 2 ay da bir tüm tetkiklerimle beraber takip altında tutuluyorum zaten. Doç.Dr. Ediz DALKILIÇ 'da ilgileniyor. kesmem gereken ilaçları kesti bebek istiyorum diye ama kullandığım ve hala kullandırdıkları ilaçlarda var. Şuan da 13.Ayım ve hala gebe değilim. Tüp bebeğe yönlendirdiler. Devlet hastanesi Eylül 15 'e randevu verdi. Çok var daha. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok çaresizim.

bende romatait atrit hastasıyım ve bende 10 aydır bebek istiyorum ve tedavi oluyorum. daha önce humira iğnesi oldum ve hastalığım iltihabım yarıya indi. hiç ağrım yoktu. çocuk istediğim için iğneleri bıraktım doktorum sadece salzoprin devam etmemi söyledi. gebeliğe engel değilmiş. ancak bu sürede bebeğimiz de olmadı ağrılarımda yükselmeye başladı. Bitkisel çözüm aradım ve kiraz sapı ve ısırgan otu çayı kullandım. ve egzersiz yaptım.o dönemde crp normale düştü ağrım kesildi. ilacı bıraktım belki bebek için engeldir diye ama değilmiş sanırım bırakalı 3 ay kadar oldu bütün ilaçları içmiyorum artık ama bebek de henüz olmadı. doktor bebek için herşey normal bi sıkıntı yok diyor ama nasip hala bekliyorum. doktorum bi 6 ay daha bekleyelim olmazsa başka çözümler bakacağız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…