• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar Romatizma Değil Dediler Ama...

YaseminYC

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
598
100
318
Merhaba arkadaşlar.Ben 19 yaşındayım 2 sene önce yaz tatilinde doktora gittim şikayetlerimi anlattım.Benim çok sık dizlerim ağrıyor bazen ayak bileğim(eklem yerleri),kol bileğim hatta dirseğim bile ağrıyor eklem romatizmasından şüphelendim doktor bütün bir iki test yaptı romatizma değil bu dedi istersen kas gevşetici verebilirim dedi ben istemedim.Ama şuan bile ara ara özelliklede dizlerim ağrıyor bazen o kadar şiddetli ağrı yapıyor ki ağlama noktasına geliyorum.Tekrar doktora gidicektim ihmal ettim gidemedim şuan İstanbul'da değilim Trabzon'da okuyorum burada da pek bir yer bilmiyorum doktora gitmek istemiyorum zaten doktora gidenlerde(farklı bölümlere)hiç memnun değiller başından salıyorlarmış insanları.Benim sorum sizce bu ne olabilir?Doktorun atladığı birşey olabilir mi?Küçükkende aynı şikayetlerim vardı(6-7 yaşlarımda)romatizma demişlerdi her gün iğne oluyordum.

Merhaba arkadaşlar.Ben 19 yaşındayım 2 sene önce yaz tatilinde doktora gittim şikayetlerimi anlattım.Benim çok sık dizlerim ağrıyor bazen ayak bileğim(eklem yerleri),kol bileğim hatta dirseğim bile ağrıyor eklem romatizmasından şüphelendim doktor bütün bir iki test yaptı romatizma değil bu dedi istersen kas gevşetici verebilirim dedi ben istemedim.Ama şuan bile ara ara özelliklede dizlerim ağrıyor bazen o kadar şiddetli ağrı yapıyor ki ağlama noktasına geliyorum.Tekrar doktora gidicektim ihmal ettim gidemedim şuan İstanbul'da değilim Trabzon'da okuyorum burada da pek bir yer bilmiyorum doktora gitmek istemiyorum zaten doktora gidenlerde(farklı bölümlere)hiç memnun değiller başından salıyorlarmış insanları.Benim sorum sizce bu ne olabilir?Doktorun atladığı birşey olabilir mi?Küçükkende aynı şikayetlerim vardı(6-7 yaşlarımda)romatizma demişlerdi her gün iğne oluyordum.
GEÇMİŞ OLSUN cnm benimde teşhiste doktor önce demişti romatizma değil dedi mevsimsel geçer , ama geçmedi malesef:50: ağrıdan ağlıyordum artık. sonra araştırma hastanesine gittim kan testi normal di ancak ccp testi yapıldı onda ra çıktı yani ihmal etme.allah şifa versin.

GEÇMİŞ OLSUN cnm benimde teşhiste doktor önce demişti romatizma değil dedi mevsimsel geçer , ama geçmedi malesef:50: ağrıdan ağlıyordum artık. sonra araştırma hastanesine gittim kan testi normal di ancak ccp testi yapıldı onda ra çıktı yani ihmal etme.allah şifa versin.

Sanada çok geçmiş olsun banada kan testi yaptılar birşey çıkmadı ccp testi istememiştio zamanlar.

sendekı romatızma ama bu romatızmanın 15 tane türü var eklem kas felan sendekı hangısı bılemıcem ama bendede aynı seyler vardıı doktora gıttım baktı tahlıl yaptı bılemedı senın bıseyın yok dedı vıtammın hapı yazdı tabı benım agrlar sıddetlendı ıltıhap sevıyesı 800 ye cıkmıs ta özel bı hastaneye gıttım ıyı bı doktora gorundum hemen bıldı 5 ay tedavı gordum oyle kalktım ayaga bence sakın ıhmal etme yatalak olursun

Arkadaşlar benimde çocukluğumdan beri sürekli bileklerimden başlayan ağrılar oluyo bazen kol ve omuzlarımdada oluyo. küçükken büyüme ağrıları dediler, büyüyünce üşütme falan diye geçiştirdik. ortopediye gittim romatizmal değerler normal sadece sedimantasyon yüksek çıkmıştı. sonuç olarak ağrı kesici yazıp gönderdi. Ayrıca bu ccp nedir. şimdi romatolojiye gitmek istiyorum. bacaklarda görünüşte bi sıkıntı yok. sadece ağrılarım var gerçekten bende ağlama seviyesine geliyorum. kurtulmak istiyorum artık. ne olduğu konusunda fikri olan yada benim gibi olan varsa cvp bekliyorum..

Back