romantiksiz muradına erdi :)

romantiiksiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
519
1
26
Trabzon
kızlar nişanım cok aceleye geldi 1 hafta içinde söz nişan derken elimiz ayağımıza dolaştı istediğim elbiseyi alamadım cok aksilik yaşadım tadilat falan derken nasip olmadı almak bende tercihimi bunda yana kullandım içime sindi mi hayır,ama çok mutluyum :)

ben de hayalimdeki nişan elbisesini bulamamıştım maalesef giydiğim kıyafeti de o an beğenerek almıştım ama şu an asla onu almazdım :) ama ben de senin gibi nişanımda çok mutluydum :)
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin çok güzel görünüyorsun ömür boyu mutluluklar

sağolcanım ya insanlarda öyle bi göz var ki adamı çatlatıyo resmen.o kadar aksilik yaşadık ki ama cok güzel oldu nişanımız herşeye rağmen

bence gayet güzel kıyafetin.hiç kafana takma böyleşeyleri.

cnm öncelikle hayırlısı olsun mutluluklar diliyorum benim nişanımda hafta başında karar verildi hafta sonu oldu çok aceleye geldi yani istediğim gibi kıyafet bulamadım ilk gözüme ilişen kıyafeti aldım ve giydim şuanki aklım olsa kesinlikle giymezdim ama bak evlendim bile hepsi şaka gibi gelip geçiyor sadece hatırlanan mutluluklar oluyor gerisi boş fani şeyler yani canım sen mutluluğuna bak

aynen öyle canım ya Allahtan güzelim yani giderim olmasa o elbisenin içinde kendimi düşünemiyorum :)

önemli olan güzel geçmesi....
bende nişanımda istegim elbıseyı saçı makyajı yaptırdım ama nişanımdan keyıf alamadım...
keske ıstedıgım elbıse olmasaydı ama nişanım güzel geçseydi..şükret boşver bunları

haklısın canım benim ailem beni vermiyodu 4.5 sene bekledik.çok tedirgin oldum nişanda sorunlar çıkıcak diye ama bi baktım aileler ne güzel anlaşmış nasıl mutlu olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…