- Konu Sahibi romantiiksiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nişanım cok aceleye geldi 1 hafta içinde söz nişan derken elimiz ayağımıza dolaştı istediğim elbiseyi alamadım cok aksilik yaşadım tadilat falan derken nasip olmadı almak bende tercihimi bunda yana kullandım içime sindi mi hayır,ama çok mutluyum :)Eki Görüntüle 685705
ben de hayalimdeki nişan elbisesini bulamamıştım maalesef giydiğim kıyafeti de o an beğenerek almıştım ama şu an asla onu almazdım :) ama ben de senin gibi nişanımda çok mutluydum :)
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin çok güzel görünüyorsun ömür boyu mutluluklar
bence gayet güzel kıyafetin.hiç kafana takma böyleşeyleri.
cnm öncelikle hayırlısı olsun mutluluklar diliyorum benim nişanımda hafta başında karar verildi hafta sonu oldu çok aceleye geldi yani istediğim gibi kıyafet bulamadım ilk gözüme ilişen kıyafeti aldım ve giydim şuanki aklım olsa kesinlikle giymezdim ama bak evlendim bile hepsi şaka gibi gelip geçiyor sadece hatırlanan mutluluklar oluyor gerisi boş fani şeyler yani canım sen mutluluğuna bak
Allah tamamına erdirsin ben begendim bence güzel olmuşsun :)
Allah mesut etsin çok tatlı olmuşun:)
önemli olan güzel geçmesi....
bende nişanımda istegim elbıseyı saçı makyajı yaptırdım ama nişanımdan keyıf alamadım...
keske ıstedıgım elbıse olmasaydı ama nişanım güzel geçseydi..şükret boşver bunları
Mutluluklar
ay burası atatürk köşküüüü
mutluluklar