Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

napim canım bugün geldim evime, dün gece ablamlardaydım bir arkadaşa davetliydik gece 2'ye kadar orda oturduk sonra eniştem gitme dedi bizde kalalım dedi ve ablamlara geçtik sabah ezanına kadarda orda oturduk sonra ertesi gün 1.30 gibi uyandım yani bugün :) böle işte kafam iyice dağıldı böle işte gülüm şimdide evimdeyimm sen nasılsın??

bende iyiyim cnm
bugün regl oldum çok berbatım zor duruorum aşkım bugün çandarlıya gitti 5 gün yok biliosun ablamlar burdayken bi yere çıkamıom sen gez dedim böle cnm

ooyy oyy ilaç al kuzumm,, yeğenler yine geldi yanii duramıyor teyzesizz:)) bu arada allah kavuştursun canımm

saol cnm benim bende onlarsız duramıorum hele küçüğü arda allahım bitirio beni benden başkaların ateyze dio bana hayatta demio anne dio bi görsen peşimde anne anne die koşturuo kendimi hakkaten anne olmuş gibi hissediorum allah sanada yaşatsın teyzelik duygusu inan bambaşka

ayyyyy bende isityomm teyzze olmakkk yaaaa :)))) yerim onu yerrrrrrrrrrrr

vallahi muhteşem bi duygu alıp böl ısırasım gelio kedni çocuğum olsa bu kadar severim yani

ya kızlar benim sevgilim uzakta ona bi süpriz yapmak istiyorum değişik bi hediye göndereyim diyorum sizce ne yapayım fikri olan varmı?

:) cnm bu ara çok sık girmio bzmkiler sanırım bnde pek uğrayamıorum
bnm sevglmde uzakta yakında gelcek inş
nelerden hoşlanır aklına gelen bişiler varmı
fotoğraflarınızdan oluşan bi albüm yapablrsn
gıda boyasıyla gül şeklinde kurbiyeler fln var çok şık onlardan yapıp gnderblrsn :) aklıma pek bişi gelmio başka

X