Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

evet gülşah ben ua ediorm sende bana et nolur cnm yaa bi kurtarıyım şu dersleri kafam rahat olsn of of of senağlama

patim ve gülşahımmm dualarım sizlerlee biz size inanıyoruz siz neleri başarmassınızki bu yaza sorunsuz giriceksinizzz çan eğrisiymiş yaz okuluymuşş peeeh onlarda nee siz atlatıcaksınız ben inanıyorumm gerek bile kalmicakk..

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canm yaa :KK43:((

sen olursun canm dert etme :))
ama kendm için bilemiycm :S

patıı öle demeee yaa
olcaz ınsss
dualardaa destek olsun
unutmayın nolurr

patıı öle demeee yaa
olcaz ınsss
dualardaa destek olsun
unutmayın nolurr

cnm 3.sınıftan arkadaşlarm var.ve diyolar ki alttan dersim olmadıgı halde uyku nedir bilmiyorum bi dönemde kaç proje veriyolarmş.ve bnm alttan dersm var.napcm blmiyorum :çok üzgünüm:
nese germiyim sizi de kzlar

sen su sınıfı gc projeler onune gelınce dusunursnn

cnm 3.sınıftan arkadaşlarm var.ve diyolar ki alttan dersim olmadıgı halde uyku nedir bilmiyorum bi dönemde kaç proje veriyolarmş.ve bnm alttan dersm var.napcm blmiyorum :çok üzgünüm:
nese germiyim sizi de kzlar

patiii :kızgın: 5 parmağının 5'ide birmi?? kulak asmasana sen milletin sözüne yaa senin aklın beynin var dimi?? :mymeka: canımın için bende diyordum mezun olamam yapamam diye korkardım tırsardım ama bölüm birincisi olarak aldım diplomamı​

deruuşş gülayyy sizler nie okuyonozz yaaaaa özledim diyorum anacım sizii hadii dalıverin konuyaa:):)

sen su sınıfı gc projeler onune gelınce dusunursnn

Şeniz Şeniz
canm bizim hoca hç bişe anlatmıyo ki.veriyo bi konu.git programını yaz getir,çalıştır..
bana göster diyo.saatlerce pc başnda kendi kendime ögrenmeye yapmaya çlşıyorum
:1ninca:

gel de geç sınıfı işte...nese tatlım ben brazdan çkarım Şeniz

patiii :kızgın: 5 parmağının 5'ide birmi?? kulak asmasana sen milletin sözüne yaa senin aklın beynin var dimi?? :mymeka: canımın için bende diyordum mezun olamam yapamam diye korkardım tırsardım ama bölüm birincisi olarak aldım diplomamı​

1.likte gözüm yok kim alırsa alsın tek derdim okul uzamasn canm :Saruboceq::Saruboceq:
inş bende sen gibi atlatırım korkumu canm...

derennn osman yesin seniii:):):)

iyiyiz lıfe city sen:):)

X