• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romantik Gece Parfümü

gizl_ruya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
1
0
86
46
İstanbul
yakında evleneniyorum kizlar. eşime birlikte geçireceğimizs romantik geceler için parfum almak istiyorum, kokladığımda ona daha çok sarılmak isteyeceğim bir parfüm var mıdır acep.

sen hele bı evlen....ona sarılmak için parfüme ihtiyac duymayacaksın...tamamen bır zevk meselesı... bense avonun full speet fene degıl

canım Allah mutlu etsin.Avonu falan bırak sen emp.armani "pi " kokla bakalım.çok hoş kokuyor.Sarılmakla kalmayıp üzerine atlayabilirsin:)

az önce internette parfümle ilgili siteleri gezerkene gördüm kokusunu bilmiyorum ama aynen şöyle yazıyor (yazılış hatası yapıyosam özür dilerim )chanel coco öpülmek istediğiniz yerinize sürün
mutluluklar diliyorum

Fahrenheit cok güzel bir erkek parfümü esim cok kullanir birde Joop kirmizi sise süper birsey

Mutluluklar dilerim canim :teytey:

canım allah mesut etsin.ben sana birkaç tane isim wericem eşim kullanıyorr weee çok şekşi kokular hepside:P armani code,burbery brit ve prada kokularına bi bak istersen

Bende gülsümsultan gibi Joop kirmizi sisede var kimde kokusunu duysam tanirim
cokda beyeniyorum tehlikeli olabiliyo cok etkileyici bence vede azzaro olabilir oda süper bence

evlenecegin adam 25 -30 yas arasi ise kesinlikle 212 kullanmali..cunku hem gencligin dinamizmi,hem de olgunlugun ve seksapelligin tanimi bana gore..
bir de icindeki notalarda sandal agaci bulunan butun bay ve bayan kokulari cezbedici ve arzu dolu kokuyor...
su gune kadar kim ne onermis ya da hangi kokudan etkilenmisse mutlaka icinde sandal agaci gibi odunsu bir nota barindirian parfumlerdir..dikkatinizi cekerim:)

Back