• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

romans parfüm

BenMutluKiz

SeNi SeViYoRuM...
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
13.358
47
208
37
Afyon
a.s.kızlar bugün bu parfümden almayı düşünüyorum.sizce nasıl kokusu bir arkadaşım kullanıyor hoşuma gitti ama bana uyarmı bilemiyorum:uhm: esmer tenliyim fikirlerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler...

Ralph Louren, Romance adlı parfümü bir kaç sene evvel cok severım kullanmıştım çiçeksi bir kokudur hafiftir kalıcıdır yaz ve kışın cok rahat kullanırsın genç ve dinamik bir kokudur gönül rahatlığı ile alabilirsin bende beyaz tenli değilim buğday tenliyim...

Bende bugün aldım. % 70 2.ürün indiriminden faydalanmak istediğim için seçtim onu. Hafif bir koku beğendim ama aradığım bu değildi.

ralph lauren romanceden bahsediyosan ben de kullandım, odunsu bi koku ve hafif, ben de çok beğenmiştim ama zamanla sıkıldım

Evet o... Çok hafif evet, akılda kalıcı hatırlanası ve koklanası gibi değil bana göre. Zaten ben asla aradığım parfümü bulamadım, işte bu benim kokum dediğim bi parfüme henüz rastlamadım.

akılda kalıcı kokular daha çok chanelden çıkyor bana göre
chance ve coco mademoiselle senelerdir kullanıyorum vazgeçilmez oldu artık

akılda kalıcı kokular daha çok chanelden çıkyor bana göre
chance ve coco mademoiselle senelerdir kullanıyorum vazgeçilmez oldu artık

Bunlarıda bi deneyim bakıymmmm:uhm:
Her tene her parfüm olmazmışya ondan belkide şuan en iyi ve en beğenilen 3 parfüm olarak bilinen parfümler bende var ama hiçbiri bana göre değil... :kahve:

Back