Romanlarimizi takaslayabilecgmiz bir kitap arkadasi ariyorum :)

Haha evet ama genelde yurtdisinda geciyr degl mi? Ya da ben mi oyle hatrliyrm sadce bi kitabini okudm ama:):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok yahu izmir ankara istanbul arasi :) yurt değil de şehir dışında yaşıyor hayatini :)

Anti romantiklik bende de var. Hatta annem bi kere sordu bana; sen niye diğer kızlar gibi çiçek böcek ağaç kuş pembe mor sevip okumuyorsun sorunların mi var senin diye

Yalan yok duymamistim ben Masumiyet müzesini. Dershane hocam mutlaka oku diyince aldim. Kitap bittiğinde direk sunu dedim" burdaki başrol kesinlikle gerçek. Ya kendisi ya ahbabi. Kaçari yok!" Kurguymus ama olsun:)

Hem ne kadar romantiklik sevmesem de, kemalin Füsun dan sürekli "güzelim" diye bahsetmesi beni benden aldi arkadaş! :)

Haha evet ama genelde yurtdisinda geciyr degl mi? Ya da ben mi oyle hatrliyrm sadce bi kitabini okudm ama:):)

:) henüz okumaya başlamadım, bundan öncekiler hep Türkiye'deydi ama Pucca bu yurtdışınafa gitmiştir :)

ahahahha ama şimdi güzelim diyen bir adamı da hangi kız istemez

okuyupta ookuduğuma değmez bulduğum bir kitaptı masumiyet müzesi.resmn sinir bozucu geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…