Benim sınav haftasi kurtarıcımdi pucca, alip okumazdim ki sınav haftasi ağlarken enerjim yerine gelsin diye
Anadan kalma bu huyla polisiye , gizem meraklisiyim ben. Grange, Agatha Christie dan brown favorilerim arasinda. Bu aralar sadece aklindan bir sayı tut ve diger kitapları cikan ( peter pan ölmeli vs) onları almadim.
Amaaaa bir yazar var kiii... kalbimin tam orta yerinde cicek. Prof. Dr. Nazan Bekiroğlu. Kadinin her cümlesine aşık olabiliyorum. Velhasıl bende bi iki kitabı yoktur. Seri yaptım resmen
Ahmet Ümit demissiniz. Evet hos kalem amma ve lakin bana vazgeçilmez gelmiyor nedense , hele son kitabi beklenmedik bi tepki yapti bende, alelâdeydi desem olur bile. Bukre nin de adı gecmis, yahu ben mi romantik değiliiiim yoksa geri mi kaldim muamma :)) kahraman tazeoglunun kalemi evet guzeldir ama onun yerine küçük iskenderle daha hos zamanlar geçiriyorum ben :)
Alamut'u yeni bitirdim. İşyerinde "Atlikarinca" diye bi kitabım var karınca kararinca onu okuyorum. Evde de " ömer Seyfettin den secme hikayeler"i.
Ama size gerçekten bi müze yaptıran bi kitap onereyim; "Masumiyet müzesi".. orhan pamuk un harikulade bir eseridir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.