Romanca bilen var mı?

işallah eşinle ilgili değildir.googledan falan dene yardımcı olmaya çalşırım sana istersen bildiğimden değil netden çevirmeden,tabi istersen?

Allah allah ilginc kase falan

Eğer bu bi konuşma diliyse eksik çıkar, çeviremez. "kase" kelimesi ya eksik yazılmış ya da yanlış. Konuşma dilinde kelimeleri eksik yazarız ya onun gibi bişi. Çeviriye "bişi" yaz yanlış bi kelime cıkar mesela.

Siz hala eşinizin peşinde misiniz :S Dilerim öyle değldr.

Kayincom la konustum dukkanjn arabasinda kagit buldum bu yaziyodukayinco benim dedi merak ettim romanyada sevgilisi varya

a ă â b c d e f g h î i j k l m n o p r s ș t ț u v x z

onların alfabeleri bu harflerden oluşuyo a nasıl yazılmış i nasıl yazılmış önemli

Kayincom la konustum dukkanjn arabasinda kagit buldum bu yaziyodukayinco benim dedi merak ettim romanyada sevgilisi varya

bu iranca olmasın canım farsça yani... çok kullanılmış sitelerde ne olduğunu bulamadım ama "kase mesle tu" falan diye bişeyler yazılmış.iranla alakalı bişey olmasın. mesle sorun demekmiş tu nest yuvam demekmiş ama ne kadar güvenilir google çeviriye bilmiyorum konuşma dili de olabilir çünkü

Wallaha yazidigi gibi yazdim bilmm dillerini ama neyazdigini merak ettim.yok romanca kayinco ogreniyorya

kasi mesle to nashod

mesela bu; hiç kimseye benzemiyorsun,kimse senin gibi değil demekmiş, iranca/farsça da.

:)çok meraklıyımdır,dil şifre vs çözmeye ondan bu uğraşım:)

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Eğitime dair" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…