Roman tavsiyesi!

kirmizi oje

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
2.209
4.962
Selam kızlar!

Bu ara kendime yeni liste oluşturuyorum, ve roman tavsiyesine ihtiyacım var. Klasikleri çok seviyorum, jane austen serisini tamamen alınacaklar listesine ekledim mesela, içinde aşk olan, eski zamanları betimleyen düşündüren etkileyici romanlara ihtiyacım var!

Yabancı türk farketmez, aksiyon sevmiyorum, tavsiyelerinizi beklerim 

Selam kızlar!

Bu ara kendime yeni liste oluşturuyorum, ve roman tavsiyesine ihtiyacım var. Klasikleri çok seviyorum, jane austen serisini tamamen alınacaklar listesine ekledim mesela, içinde aşk olan, eski zamanları betimleyen düşündüren etkileyici romanlara ihtiyacım var!

Yabancı türk farketmez, aksiyon sevmiyorum, tavsiyelerinizi beklerim 

Austen'i sevdiğiniz belli zaten profil resminizden de. :) Bronte kardeşleri okudunuz mu peki? Charlotte Bronte'nin Jane Eyre'i, Emily Bronte'nin Uğultulu Tepeler'i mesela.

Austen'i sevdiğiniz belli zaten profil resminizden de. :) Bronte kardeşleri okudunuz mu peki? Charlotte Bronte'nin Jane Eyre'i, Emily Bronte'nin Uğultulu Tepeler'i mesela.

Jane Eyre'i okudum ve en sevdiğim romanlardan biridir :KK68:
Uğultulu Tepeleri aldım ama Türkiye'de kitabım şu anda, Türkiye'den getirince okuyabilirim ancak :KK19:

Jane Eyre'i okudum ve en sevdiğim romanlardan biridir :KK68:
Uğultulu Tepeleri aldım ama Türkiye'de kitabım şu anda, Türkiye'den getirince okuyabilirim ancak :KK19:

O zaman Daphne Du Maurier'in romanlarını önerebilirim Jane Eyre tarzı onlar da. Rebecca, Kuzenim Rachel gibi hatta Kuzenim Rachel'ın filmi de çıktı. İzlemedim gerçi ama. :)

IMG_2346.jpg
IMG_2346.jpg

X