• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ROMAN-HERRY-MANGO-NiKE-LTB 34-36 bedenler eklendi

Tşk. Canım alıntı yaptıpın halde bildirim gelmedi nedense.UOTE="efenihanefe, post: 42817670, member: 579860"]Mrb cnm utu satıldı maalesef bot duruyor 38 no 20 TL Canm maksat yer açılsın orijinal taş gibidir :KK66:[/QUOTE]
. fiyat uygunmuş gerçekten ama bana 36 numara lazım . Bereketli satışlar diliyorum sana

Tşk. Canım alıntı yaptıpın halde bildirim gelmedi nedense.UOTE="efenihanefe, post: 42817670, member: 579860"]Mrb cnm utu satıldı maalesef bot duruyor 38 no 20 TL Canm maksat yer açılsın orijinal taş gibidir :KK66:
. fiyat uygunmuş gerçekten ama bana 36 numara lazım . Bereketli satışlar diliyorum sana[/QUOTE]
Tesekkur ederim canm hoscakal:)

1239886-ed95beab44ef7f227b783ec2abae6909.jpg
bedeni ve fiyatı nedir canım

Hanimlar toplu alimlarda indirim yaparim isteyene ayrintili foto ve bilgi verebilirim yeni ürünlerekledim kizlar fiyatlar cçok uygun fiyatlar ayakkabılar bambi babet denendi dar geldi bambi leopar booti bikez kullanildi. Harley davidson orijinal temiz kkullanıldı. Bella kids cocuk bot sıfir. Soobe cocuk toms sıfır. Koton bluz 42 beden sıfır llacivert lcw marka bluz small ssıfR. İsteyene istediğikonuda yyardımcıolurum hhanımlar bbeğenip sormaniz yeterli aynalar aksesuarlar arow marka babet eklendi
Hanimlar toplu alimlarda indirim yaparim isteyene ayrintili foto ve bilgi verebilirim yeni ürünlerekledim kizlar fiyatlar cçok uygun fiyatlar ayakkabılar bambi babet denendi dar geldi bambi leopar booti bikez kullanildi. Harley davidson orijinal temiz kkullanıldı. Bella kids cocuk bot sıfir. Soobe cocuk toms sıfır. Koton bluz 42 beden sıfır llacivert lcw marka bluz small ssıfR. İsteyene istediğikonuda yyardımcıolurum hhanımlar bbeğenip sormaniz yeterli aynalar aksesuarlar arow marka babet eklendi
Merhaba canım 2 adet ürün beğendim resimlerdeki son iki ürün sarı ceket ve siyah pembe bluz beden ve fiyat öğrenebilir miyim?

Merhaba canım 2 adet ürün beğendim resimlerdeki son iki ürün sarı ceket ve siyah pembe bluz beden ve fiyat öğrenebilir miyim?
Mrb canm sari üst ironi marka 38 ile 42 hatta 44 arası olabilir esnek kumaşı var 20 TL lacivert pembe olan mini elbise 38-40 bedene uyumlu 10 TL ikisini alirsan yine konusuruz

Back