Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet eltimde başka bi markanınki var unuttum şimdi hangisi olduğunu dediğin gibi parçalarına süpürge kadar para ödediBence bu süpürgenin artı yanlarından biri parçalarının uygun fiyatlı olması diğer markalardaki gibi parçasına süpürge kadar para ödemicek olmak çok iyi
evde hayvan varsa zaten robot süpürge kullanmak şart yoksa ya sürekli temizlik yapmak gerekiyo ya da her yerin tüy olmasına alışmakBenimde kedim var robot süpürge almak çok doğru bi karar oldu bizim ev için bizdede roidmi var haritalamada halıda farklı zeminde falan sıkıntı çıkarmıyo gerçekden
Benimde evde köpeğim var golden olduğu için çok tüy döküyo almayı düşünüyodum ama aklımda soru işaretleri vardı yazılanları okuyunca netleşti ben de alcamevde hayvan varsa zaten robot süpürge kullanmak şart yoksa ya sürekli temizlik yapmak gerekiyo ya da her yerin tüy olmasına alışmak
Al kuzum hiç pişman olmazsınBenimde evde köpeğim var golden olduğu için çok tüy döküyo almayı düşünüyodum ama aklımda soru işaretleri vardı yazılanları okuyunca netleşti ben de alcam
Ben yer silmekten nefret eden biri olarak en çok paspaslamasını beğeniyorumbu süpürgenin toz haznesini kendisi boşaltması olayı çok iyi ya diğer markalarda duymadım hiç bu özelliği
Merhaba, haritalamayi bir türlü yaptıramadım. Siz nasıl yaptınız acabaCanım ben kullanıyorum 1 ay oldu alalı memnunum.